Ev interneti için alternatif öneriler

Mepotant

80+
Reaksiyon skoru
7
Şuan kullanmış olduğum ev internet Türk Telekom 24 mb ve 188 tl bu ay itibariyle tahütüm bitiyor ve artık 24 mb e 580 tl vermem gerektiğini söylüyorlar ben de başka alternatif var mı diye size sormak istiyorum şuan önüme verdikleri teklif 50mb 580 tl 12 ay tahit diyorlar bilgisayar kullanmıyorum ailem sadece telefon için kullanıyor interneti ama zayıf olmasını da istemiyorum önerileriniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Vodafone, TürkNet ( taahhüt yok, bu yüzden zam gelebiliyor. ), Paketin içeriği ve fiyatı + Altyapına göre Turkcell.

kBLONET

Türknet dışında bşy alma diğerleri hepten rezalet (vodofone, turkcell, türktelekom) onun dışında milenicom fln var onunda müşteri hizmeti dandik tavsiye türknet yap

Türknet dışında bşy alma diğerleri hepten rezalet (vodofone, turkcell, türktelekom) onun dışında milenicom fln var onunda müşteri hizmeti dandik tavsiye türknet yap
adam o fiyattan kaçmak istiyor hocam yanlış anladın olayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan kullanmış olduğum ev internet Türk Telekom 24 mb ve 188 tl bu ay itibariyle tahütüm bitiyor ve artık 24 mb e 580 tl vermem gerektiğini söylüyorlar ben de başka alternatif var mı diye size sormak istiyorum şuan önüme verdikleri teklif 50mb 580 tl 12 ay tahit diyorlar bilgisayar kullanmıyorum ailem sadece telefon için kullanıyor interneti ama zayıf olmasını da istemiyorum önerileriniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
türknet zamından sonra mileniye geçtim vdsl altyapı da orda aldığım değerlerden daha iyisini alıyorum referans ile kaydolursan mileniye ilk 4 ay 240 sonraki 2 ay 340 sonraki aylar 370 tl öneririm

türknet 12 ay peşin ödemli bir şekilde tavsiyedir hele ki gigafiber varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,076
Üyeler
190,503
Son üye
Ayt457
Geri