Neler Yeni

Ev interneti öneri

Hangi internet??

• Türknett

• Turkcell

• Vodafone

• Türk telekom

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
Türknettekesintiler oluyormu peki yorumlarda çok fazla yazıyolar 2 haftadir internetim yok filan diye doğrumu sizce
Bana sadece 1 kez oldu onu da müşteri hizmetleriyle konuşarak 1 gün içinde düzelttim. Açıkçası ben memnunum fakat biraz altyapıya da bağlı bu işler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yusuf aybulut
sadece kablonet i kullanmadım. onun hakkında fikrim yok ama diğerleri için superonline ve türktelekom dan şaşmam. aradığında ulaşabildiğin, çözüm bulabildiğin firmalar en azından. altyapısı varsa kablonet e de iyi diyorlar. vodafone zaten berbat, türknet i sabrın varsa başvur artık ne zaman gelip kurarlar kurduktan sonra ne zaman internetin gelir orasını Allah bilir :D

Bahattin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bahattin
Paran varsa altyapın iyse süper bax paran azsa türknet veya türksat

Riel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih G
Altyapını kontrol edmelisin hangi internet şirketi ne kadar download ve upload veriyor diye. Onun dışında Türkneti önerebilirim.(y)
Merhaba arkadaşlar eve bir internet taktırmak istiyorum ve ne taktırsam bilmiyorum kendi telefonum vodafone faturali oldugu için haturayıya özel ev internetleri geliyor ama vodafone internetinin yorumlarına bakınca kötülüyolar sizce nasıl taktırıyımmı 16 dowland diyor.
Bide türknet var oda benim oturdugum bölgede 16 dowland 1 upland veriyor 76 tl sizce hangi internet saģlayıcısını seçmeliyim şimdide teşekkürler.
NOT:Sizin önerdiginiz başka internet sağlayıcıları varsa söylerseniz sevinirim.
Ben kendim TTNET kullanıyorum 35Mbps Download 3Mbps Upload veriyor stabil olarak 90TL ödüyoruz.Eğer altyapın destekliyorsa Türknet'e de bakabilirsin güzel kampanyaları oluyor.

yerçileği

80+ Bronze
ben vodafonenin iş yeri paketini kullanıyorum modem haricinde ayrı bir router aldım ilk 81 tl ödüyorum 30 dowloand 3-4 arası upload alıyorum ama bölgeye göre değişe bilir

fatihucar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Fatih uçar
turknet şuan da en iyi bende ona geçiyorum. önümüzde ki ay.

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
Dostum çoğu kişi gibi bende TürkNet i tavsiye edeceğim ve adsl taktırsan bile 35 mgbt teklif ediyorlar 16 mgbt nasıl alıyor gözüküyorsun tam olarak anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Çavuşoğlu
Ben kendim TTNET kullanıyorum 35Mbps Download 3Mbps Upload veriyor stabil olarak 90TL ödüyoruz.Eğer altyapın destekliyorsa Türknet'e de bakabilirsin güzel kampanyaları oluyor.
Alt yapımım TTNET i destekleyebilecegine nerden bakabilirim ?

Cyberkonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak akay
Eğer alt yapın uygunsa Turknet tercih edebilirsin. Tek sıkıntısı müşteri temsilcisi ile birebir görüşme yapamıyorsun onun dışında Türkiye de günümüz şartlarında uygun fiyat ve kalitede bence. Geçen arkadaslarim da gayet memnunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,204
Üyeler
159,287
Son üye
Yusufbabacik
Top Bottom