Benim burda en fazla 35 diyorlar ama benim evdeki maksimum 16 tıymiş
diyebileceğim bir şey yok başın sağolsun "hızlı interneti kaybettin" :/
Benim burda en fazla 35 diyorlar ama benim evdeki maksimum 16 tıymiş
Çok teşekkurler beni bilgilendirdigin içinBu arada TurkNet'in müşteri hizmetleri yok.
"Çağrı Merkezi" diye bir numaraları var, arıyorsun. Ne dersen de sana hep "Online İşlemlerden Destek Kaydı açmanız gerekmektedir. Buradan bu tarz bir işlem yapamıyoruz maalesef" diyip sürekli aynı şeyi tekrarlıyorlar. Sohbet hattı gibi, sadece konuşuyorsun.
Sana fikir vermesi açısından kendi aboneliğimi özetleyeyim.
Temmuz'dan beri TurkNet abonesiyim.
Abone olmadan önce her firma ile birden fazla telefon görüşmesi yaptım. Bayağı hepsini sorguladım.
Teklif olarak en uygunu TürkNet geldi.
Özeti şöyle;
"Bulunduğunuz bölge TürkNet altyapısında olduğu için 100 Mbps'e kadar sınırsız yüksek hızlı internet hizmetimizden faydalanabiliyorsunuz."
"Elinizdeki Twitch referans kodu ile (1 ay bedava + kurulum ücretsiz) abonelik başlatabiliyorsunuz."
"Türkiye'nin en hızlı interneti bizde"
Abone olduktan sonrası ise şöyle;
https://www.sikayetvar.com/turknet/turknet-haksizligi-1 ( Aralık ayında paylaştığım gönderi )
Aralık ayının sonrasında da benzer sorunlar devam etti.
Kasım ayında ödeyip kapattım fatura borcumu.
Ocak ayının ortasında 15 TL civarında "Kasım" tarihli bir fatura geldi.
Sorduğum zaman "Eksik ödemişsiniz, bunu da ödemeniz gerekmektedir, aksi takdirde internetiniz kesilecek ve açmak için faturaya ek 30 TL ödemeniz gerekmektedir." dendi.
Böyle bir şey mümkün değil, çünkü faturanın miktarını belirleyemiyorsun. Sana bir fatura geliyor, sen "Faturayı Öde" diyorsun ve direk ödeme kısmına geçiyorsun.
Ayrıca; VDSL2+ hızlı modemim var, faturam her ay (YAPA 100 Mbps) olarak kesiliyor. Ama aldığım internet hizmeti ADSL ve aldığım hız 12 Mbps.
Bununla ilgili itirazlar ettiğim zaman, "size sadece bu hizmeti verebiliyoruz." diyorlar.
Abone olurken YAPA dediniz, hızlı internet dediniz. Beni hızlı internet portu için beklettiniz vs. gibi şeyler söylüyorum.
"size sadece bu hizmeti verebiliyoruz." "size sadece bu hizmeti verebiliyoruz." "size sadece bu hizmeti verebiliyoruz."
başka hiç bir şey söylemiyorlar.
( Ödediğim ekstra ücretlerin hiç biri de hesabıma geri yatırılmadı. )
Bir kullanıcı olarak yaklaşık 8 aylık dönemi özetledim.
Reklamlara ve referansalara karşılık fikir olması adına buraya yazdım.
İyi forumlar.
Bilmiyorum nerden öğrene bilirimAltyapı hangi sağlayıcıları destekliyor?
kendim turkcellsuperonline alt yapısında çalışıyorum.Merhaba arkadaşlar eve bir internet taktırmak istiyorum ve ne taktırsam bilmiyorum kendi telefonum vodafone faturali oldugu için haturayıya özel ev internetleri geliyor ama vodafone internetinin yorumlarına bakınca kötülüyolar sizce nasıl taktırıyımmı 16 dowland diyor.
Bide türknet var oda benim oturdugum bölgede 16 dowland 1 upland veriyor 76 tl sizce hangi internet saģlayıcısını seçmeliyim şimdide teşekkürler.
NOT:Sizin önerdiginiz başka internet sağlayıcıları varsa söylerseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar eve bir internet taktırmak istiyorum ve ne taktırsam bilmiyorum kendi telefonum vodafone faturali oldugu için haturayıya özel ev internetleri geliyor ama vodafone internetinin yorumlarına bakınca kötülüyolar sizce nasıl taktırıyımmı 16 dowland diyor.
Bide türknet var oda benim oturdugum bölgede 16 dowland 1 upland veriyor 76 tl sizce hangi internet saģlayıcısını seçmeliyim şimdide teşekkürler.
bence kablonet al kardeşim altyapın varsa çünkü en kötü altyapıda bile en dürüst interneti onlar veriyorMerhaba arkadaşlar eve bir internet taktırmak istiyorum ve ne taktırsam bilmiyorum kendi telefonum vodafone faturali oldugu için haturayıya özel ev internetleri geliyor ama vodafone internetinin yorumlarına bakınca kötülüyolar sizce nasıl taktırıyımmı 16 dowland diyor.
Kablonet alt yapisi yok malesefkibence kablonet al kardeşim altyapın varsa çünkü en kötü altyapıda bile en dürüst interneti onlar veriyor