Neler Yeni

Ev interneti öneri

Hangi internet??

• Türknett

• Turkcell

• Vodafone

• Türk telekom

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
fatih
Steam
spresh
Twitter
oaafatih
Discord
fatih9
Merhaba arkadaşlar eve bir internet taktırmak istiyorum ve ne taktırsam bilmiyorum kendi telefonum vodafone faturali oldugu için haturayıya özel ev internetleri geliyor ama vodafone internetinin yorumlarına bakınca kötülüyolar sizce nasıl taktırıyımmı 16 dowland diyor.
Bide türknet var oda benim oturdugum bölgede 16 dowland 1 upland veriyor 76 tl sizce hangi internet saģlayıcısını seçmeliyim şimdide teşekkürler.
NOT:Sizin önerdiginiz başka internet sağlayıcıları varsa söylerseniz sevinirim.
Türk telekomdan memnunum fiber var hic sıkıntı çıkartmadı

Desxz

80+
Her ISS bölgelere göre farklı hizmetler sağlayabiliyor fakat semtinde fiber/vdsl altyapısı var ise bu tarifelere yönelmeni tavsiye ederim. Yok ise hangisinden aldığının gerçekten bir önemi yok ben olsam fiyat ve taahhüt karşılaştırması yapar kafama yatanı alırdım.

nexi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ertan
Türkiye de doğru alt yapı zaten yok. Makinalar ile kendin yapabiliyorsun. Elraen ve unlostun half life maçını izlersen ürünü orda göstermişler bi incele derim. 7 aylık kablonet kullanıcısıyım pişman olmadım. Fiyat olarak da makul aylık 70tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Çavuşoğlu
Dostum altyapisi olmadigi için olmuyormuş
Türkiye de doğru alt yapı zaten yok. Makinalar ile kendin yapabiliyorsun. Elraen ve unlostun half life maçını izlersen ürünü orda göstermişler bi incele derim. 7 aylık kablonet kullanıcısıyım pişman olmadım. Fiyat olarak da makul aylık 70tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmet ÇAKMAK
Merhaba arkadaşlar eve bir internet taktırmak istiyorum ve ne taktırsam bilmiyorum kendi telefonum vodafone faturali oldugu için haturayıya özel ev internetleri geliyor ama vodafone internetinin yorumlarına bakınca kötülüyolar sizce nasıl taktırıyımmı 16 dowland diyor.
Bide türknet var oda benim oturdugum bölgede 16 dowland 1 upland veriyor 76 tl sizce hangi internet saģlayıcısını seçmeliyim şimdide teşekkürler.
NOT:Sizin önerdiginiz başka internet sağlayıcıları varsa söylerseniz sevinirim.
Türknet 70tlye 50mbps intenet veriyor. Bende türknete geçeceğim

cnut

80+ Bronze
2 Firma kullandım ve ikiside güzel.Şuan aktif olarak TurkNet kullanıyorum ondan öncesi Netspeed kullandım. Netspeed gerçekten güzel bir firma gerek müşteri hizmetleri gerek sunduğu paketler gerçekten güzel. Yaklaşık 2 sene kullandım ardından altyapım 100Mbps desteklediği için TurkNet geçme kararı aldım. TurkNet'e geçeli yaklaşık 1 ay oluyor ve kesinti kopma hız düşmesi yaşamadım. Tek sıkıntısı müşteri hizmetleri ile bire bir görüşmemem onun dışında bir sıkıntı yok. Bu tamamen senin altyapın ve bina iç hattına göre değişir, benim altyapım iyi olduğu için altyapı bakımından her firmadan iyi performans alırım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Tuna
turcell in süperbox una bi göz atabilirsin 150 tl eger bulundugun bölgede güzel türkcell alt yapısı var ise cok güzel olur iyi günler

Top Bottom