Ev interneti öneri

Hangi internet??

• Türknett

• Turkcell

• Vodafone

• Türk telekom

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Türknet iyi diyor herkes ama gerçekten çok kötü hadi iyi hız aldığını var say bir sorun yaşadın mesela pingin yüksek müşteri hizmetlerini arıyorsun karşında herhangi biri yok seni arayacağız diyip aramıyorlar önermiyorum alt yapı destekliyorsa süperonline. ?

Türknet iyi diyor herkes ama gerçekten çok kötü hadi iyi hız aldığını var say bir sorun yaşadın mesela pingin yüksek müşteri hizmetlerini arıyorsun karşında herhangi biri yok seni arayacağız diyip aramıyorlar önermiyorum alt yapı destekliyorsa süperonline. ?
Süperonline yok dostum malesefki

Yaklaşık 4-5 aydır Netspeed kullanıyorum. Birkaç küçük problem dışında şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım. 35-3 paketini kullanıyorum ve aldığım hızlar bu şekilde;

Merhaba arkadaşlar eve bir internet taktırmak istiyorum ve ne taktırsam bilmiyorum kendi telefonum vodafone faturali oldugu için haturayıya özel ev internetleri geliyor ama vodafone internetinin yorumlarına bakınca kötülüyolar sizce nasıl taktırıyımmı 16 dowland diyor.
Bide türknet var oda benim oturdugum bölgede 16 dowland 1 upland veriyor 76 tl sizce hangi internet saģlayıcısını seçmeliyim şimdide teşekkürler.
NOT:Sizin önerdiginiz başka internet sağlayıcıları varsa söylerseniz sevinirim.
[/QUOTE1
Türk telekom kullanıyorum çok memnunum ben 24 fibere 50 tl veriyom modemde asus dsl n16

Millenicom kullanmıyorum memnunum

kablonet bağlattım geçen ay 100 mbit 95 tl eğer altyapın sağlamsa çok iyi bence

Merhaba arkadaşlar eve bir internet taktırmak istiyorum ve ne taktırsam bilmiyorum kendi telefonum vodafone faturali oldugu için haturayıya özel ev internetleri geliyor ama vodafone internetinin yorumlarına bakınca kötülüyolar sizce nasıl taktırıyımmı 16 dowland diyor.
Bide türknet var oda benim oturdugum bölgede 16 dowland 1 upland veriyor 76 tl sizce hangi internet saģlayıcısını seçmeliyim şimdide teşekkürler.
NOT:Sizin önerdiginiz başka internet sağlayıcıları varsa söylerseniz sevinirim.
Ben şuan kablonet kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim eğer altyapısı varsa sizin orda 100 TL'ye 100mbs gibi paketleri var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,795
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808
Geri