Öncelikle merhaba.Oturduğunuz yerde hangi altyapının olduğuna ve ne kadar hız sağlayabileceğine bakmanızı öneririm.Farklı firmaların sitesinden bulunduğunuz yere ne kadar hızda internet sağlayabileceklerini görebilirsiniz.Öneri konusuna gelecek olursam.Türk Telekom kesinlikle önermem.Kullandığım paket 25mbps hızındaydı ve yaklaşık 3 senedir kullandım ve hiç memnun kalmadım.Sürekli gidip gelmeler oluyordu.Bazen çok iyi hızlar verebilirken,bazen de çok kötü hız limitleri verebiliyordu.İnternete 4-5 kişi bağlandığımız zaman çok kötü hallere geliyordu.İnternete girilmeyecek noktaya geliyordu.TurkNet konusunda sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum lâkin herhangi bir sıkıntıda veya tamir işlerinde gelmeleri ve sorunu halletmeleri çok uzun sürebiliyor.Ama Türkiye'deki en iyi hıza sahip olduğunu biliyorum.Bu konuda Donanım Arşivinin videosunu izleyebilirsin.Benim sana önerim Vodafone Net kullanmanı tavsiye ederim.Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum.Şu anki kullandığım pakette de 25 mbps hızında internet sunuyor.Ne bir yavaşlama ne de bir donma gördüm.Adamlar ne kadar hız verdiyse onu ne eksiltiyor ne de arttırıyor.5 kişi bağlanıyoruz ve Türk Telekom'daki sıkıntıları yaşatmıyor.Rahatça kullanabiliyorum.Ama dediğim gibi firma bakmadan önce altyapınızın durumunu iyi bilmeniz gerekiyor.Altyapının durumuna göre en iyi internet firması bile sizi pişman edebilir.Faydamın dokunması dileğimle.İyi akşamlar.