Neler Yeni

Ev İnterneti Öneri ??

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir kaç ay sonra Türk Telekom'la olan taahhüt'üm bitiyor. Başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Şu an Türk Telekom'a 24 mbps internete 102 TL veriyorum. Maks. 110 TL gibi bir fiyatı olan hangi sağlayıcıya geçmeliyim? (Altyapım 100 mbps'e kadar destekliyor)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bir kaç ay sonra Türk Telekom'la olan taahhüt'üm bitiyor. Başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Şu an Türk Telekom'a 24 mbps internete 102 TL veriyorum. Maks. 110 TL gibi bir fiyatı olan hangi sağlayıcıya geçmeliyim? (Altyapım 100 mbps'e kadar destekliyor)
Turknet sorgulama yaptınız mı?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
turk net bakar mısın

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
100 mbps destekliyor.
Çevrenizdekilere sorarak kullandıkları operatörleri ve memnuniyet derecelerini öğrenmek lazım. 1000mbps destekleseydi düşünmeden türknet derdim ama tt altyapısı üzerinden hizmet veriyorlarsa sıkıntı olabiliyor. Çevrenize sormakta fayda var

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
ya turknet ya da milleni öneririm.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Turknet, eğer geçerseniz kodumu vereyim 1 ay ücretsiz kullanın.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Çevrenizdekilere sorarak kullandıkları operatörleri ve memnuniyet derecelerini öğrenmek lazım. 1000mbps destekleseydi düşünmeden türknet derdim ama tt altyapısı üzerinden hizmet veriyorlarsa sıkıntı olabiliyor. Çevrenize sormakta fayda var
Biz 32mbps internetimiz 108 lira olacak diye türknete geçiş yaptık, daha kurulum filan olmadı. Sitede oturuyorum ve bizim binada üzerinde türktelekom yazan bir kutu var, türknet altyapımızın 100mbps desteklediğini söyledi, biz bu hızları alırken ne gibi sıkıntılar yaşarız?
Sitede bizim gibi yüksek hızlar kullanan insanlar yok o yüzden sorma imkanım da yok.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Biz 32mbps internetimiz 108 lira olacak diye türknete geçiş yaptık, daha kurulum filan olmadı. Sitede oturuyorum ve bizim binada üzerinde türktelekom yazan bir kutu var, türknet altyapımızın 100mbps desteklediğini söyledi, biz bu hızları alırken ne gibi sıkıntılar yaşarız?
Sitede bizim gibi yüksek hızlar kullanan insanlar yok o yüzden sorma imkanım da yok.
Cidden bilemem, konuma göre değişiyor

Sir Lewis

80+
Etraftaki binalarda kullanılan internet sağlayıcılarına bakın, soruşturun.
Bende mesela herkesin sorunlu olduğu Vodafone var gayet memnunum, her bölgede her altyapıda değişiklik gösterebilir.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Cidden bilemem, konuma göre değişiyor
Hayır çıkabilecek sorunlar adına sordum. Türknet tt altyapısı üzerinden hizmet verdiğinde sıkıntı çıkabiliyor dediğin için kesin bir bilgisi, duyumu veya yaşamışlığı vardır diye düşündüm, o yüzden ne gibi sorunlar olabiliyor diye sordum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hayır çıkabilecek sorunlar adına sordum. Türknet tt altyapısı üzerinden hizmet verdiğinde sıkıntı çıkabiliyor dediğin için kesin bir bilgisi, duyumu veya yaşamışlığı vardır diye düşündüm, o yüzden ne gibi sorunlar olabiliyor diye sordum.
Tt ekibi başka operatörden hizmet aldığınız için pek ilgilenmiyor

Top Bottom