Neler Yeni

Yardım Ev İnterneti

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Hocam turksat kablonete altyapı için başvur oturduğun yerde kaç kişi yaşıyor ?
Olduğum mahallede 50 hane var ve kırsal alan benim dışımda kullanacak anca 5 kişi bulabilirim adamlar da 5 kişi için kılını kıpırdatmaz.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Merhaba arkadaşlar maalesef ev internetim yok bulunduğum yerde altyapı da yok bu sebeple ev İnterneti alamaıyorum her ay 50,100 GB internete 300-400 TL ödemekten bıktım Allah rızası için bi çözüm bulun olduğum yere superbox dahi vermiyorlar 3g olduğu için ulan bu kadar allahsız olunmaz ya bir de büyükşehirde oturuyorum Adapazarı merkez e 25 dj lık yol var nasıl anlamıyorum artık çıldırmak üzereyim faturalar acayip yük oluyor artık.
Bizimde buna benzer bi sorun vardı türk telekom müşteri hizmetlerini arayıp altyapı hakkında başvuruyorsun ama çevrendekilerinde istemesi lazım türktelekom gelip altyapıyı çekti

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Olduğum mahallede 50 hane var ve kırsal alan benim dışımda kullanacak anca 5 kişi bulabilirim adamlar da 5 kişi için kılını kıpırdatmaz.
Hocam siz de bir şey beğenmiyorsunuz allah allah git bi başvur :D

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Bizimde buna benzer bi sorun vardı türk telekom müşteri hizmetlerini arayıp altyapı hakkında başvuruyorsun ama çevrendekilerinde istemesi lazım türktelekom gelip altyapıyı çekti
Hocam olduğum yerdeki geri kafalılar bir türlü sıcak bakmaz bu işlere memleketimden nefret etmeye başladım sırf bu insanlar yüzünden çevremde 2 kişide internet var dayım Uydunet kullanıyor kuzenim ise superbox kullanıyor zamanında merkezdeki evi için almıştı şuan buraya getirdi kullanabiliyor o sayede.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz de bir şey beğenmiyorsunuz allah allah git bi başvur :D
Link verir misiniz hocam nasıl başvuruyoruz bir şey çıkmaz ama deneyelim bakalım

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Hocam olduğum yerdeki geri kafalılar bir türlü sıcak bakmaz bu işlere memleketimden nefret etmeye başladım sırf bu insanlar yüzünden çevremde 2 kişide internet var dayım Uydunet kullanıyor kuzenim ise superbox kullanıyor zamanında merkezdeki evi için almıştı şuan buraya getirdi kullanabiliyor o sayede.

Link verir misiniz hocam nasıl başvuruyoruz bir şey çıkmaz ama deneyelim bakalım
Superbox kullanan bi akrabanın evine git çal kutuyu eve kur o zaman tek çözüm o

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
GöktuğAKSULAR
Merhaba arkadaşlar maalesef ev internetim yok bulunduğum yerde altyapı da yok bu sebeple ev İnterneti alamaıyorum her ay 50,100 GB internete 300-400 TL ödemekten bıktım Allah rızası için bi çözüm bulun olduğum yere superbox dahi vermiyorlar 3g olduğu için ulan bu kadar allahsız olunmaz ya bir de büyükşehirde oturuyorum Adapazarı merkez e 25 dj lık yol var nasıl anlamıyorum artık çıldırmak üzereyim faturalar acayip yük oluyor artık.
1-) TürkNete bakabılırsın
2-)TürkTelekomdan alt yapı isteyebilirsin ( ben öyle yaptım geldiler çektiler ama belki tek siz istiyorsunuz diye yapmayabilirler birkaç kişi ile başvurun)
3-) Orada alabıldıgınız tüm irternetleri alın ( tahahütsüz olanları 1 ay kullanın kullanın atın en iyisi hangisiyse onu alın.

Bendede aynısı vardı ben 2. yolu seçerek kurtuldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
GöktuğAKSULAR
Superbox kullanan bi akrabanın evine git çal kutuyu eve kur o zaman tek çözüm o
ahahahah :D gerçekten bu işe yarar

Hocam çok kötü durumdayım dalga geçiyorsun.

evet gerçekten kötü durumdasın ama kanka adamın dediği şey işe yarar , akraban eşin dostun 2 tane alır 1 tanesi onlar üzerine olur ama sen kullanırsın parasınıda atarsın aylık

Kardeş aklıma bir fikir geldi , bir eşinin dostunun evini senin kendi adresin gibi gösterip irterneti alıcaksın ama evde kullanıcaksın :) . Şöyle yazılanlarada göz gezdirdim bence en mantıklısı bu benım yazdıgım şahsen yerinizde olsam bende yazdıgımı yaparım

Son düzenleme:

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Beyler buraya başvurdum ne olur sizce durum

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Arkadaşım ilk defa böyle bi marka görüyorum ama inşallah olur
Hocam Sakarya'da oturuyorum 3 adet dağıtıcıya mail telefon gönderdim beni arayacaklar myfi,wifi 54,klicknet nasıldır bunlar yorumlar iyi değil ama bilmiyorum hiç yoktan 480 p video izlesem yeter malum yazılımcı olma ihtimalinin var yeni projeyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Çelik
Selamlar yaklaşık 10 ay önce aldığım dadg2 sistemli bilgisayarımda internet sorunu yaşıyorum yeni sinyal güçlendirici alıcam Hangi sinyal güçlendiriciyi tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,743
Üyeler
161,485
Son üye
Adam Jensen
Top Bottom