Neler Yeni

Yardım Ev İnterneti

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba arkadaşlar maalesef ev internetim yok bulunduğum yerde altyapı da yok bu sebeple ev İnterneti alamaıyorum her ay 50,100 GB internete 300-400 TL ödemekten bıktım Allah rızası için bi çözüm bulun olduğum yere superbox dahi vermiyorlar 3g olduğu için ulan bu kadar allahsız olunmaz ya bir de büyükşehirde oturuyorum Adapazarı merkez e 25 dj lık yol var nasıl anlamıyorum artık çıldırmak üzereyim faturalar acayip yük oluyor artık.
En uygun fiyatlı/hızlı internet

Superbox Fırsat 20 Mbps İnternet
199,90 TL internet ücreti + 12 TL Data Hat ücreti
Total 212 TL

Kota yok - 20 Mbps hız

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam vermiyorlar diyorum
Başka bir adres üzerinden alıp kullanabiliyorsun.
Biraz araştır, var örnekleri.
Veya,
Satış Temsilcisi ile yapacağın görüşmede bunu belirtirsen yardımcı olacaktır.

MuDoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ali ertürk
Instagram
alierturk01
Facebook
ali.erturk01
Merhaba arkadaşlar maalesef ev internetim yok bulunduğum yerde altyapı da yok bu sebeple ev İnterneti alamaıyorum her ay 50,100 GB internete 300-400 TL ödemekten bıktım Allah rızası için bi çözüm bulun olduğum yere superbox dahi vermiyorlar 3g olduğu için ulan bu kadar allahsız olunmaz ya bir de büyükşehirde oturuyorum Adapazarı merkez e 25 dj lık yol var nasıl anlamıyorum artık çıldırmak üzereyim faturalar acayip yük oluyor artık.
Çevrende toplu imza toplayıp türktelekom müdüriyet git kardeşim tabi kolay kolay altyapı getirmezler ama dene bi :)

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sen bu superbox konusunu araştır, youtube üzerinden izlediğim bir videoda vermiyorlardı farklı bir adres gösterdik dedi. mağazadan yardımcı olurlar adrese vb.

EnGin-San

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Engin Erden
Instagram
ngnrdn78
Steam
327249586
Başka bir adres üzerinden alıp kullanabiliyorsun.
Biraz araştır, var örnekleri.
Veya,
Satış Temsilcisi ile yapacağın görüşmede bunu belirtirsen yardımcı olacaktır.
Biliyorum ama çevremde alabileceğim bir kişi yok satış temsilcisi üzgünüm böyle bir hizmet veremiyorum diyecektir muhtemelen

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Biliyorum ama çevremde alabileceğim bir kişi yok satış temsilcisi üzgünüm böyle bir hizmet veremiyorum diyecektir muhtemelen
Ben sana "yaparlar muhtemelen" diye öneride bulunmuyorum.
Direk yapabileceğin bir şeyden bahsediyorum. Oluyor yani.

SuperBox işlemi başlatabileceğin herhangi bir adresi seçeceksin.
Daha sonra o adrese getirecekler modemi vs.
Sen de o modemi oradan alıp, evine götüreceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
osman aslan
Kardeş yanlış anlama bence imkanın varsa taşın benim oturduğum yerin çaprazındaki bina fiber kullanıyor bizim sitede 23 e yakın internet kullanan var ama bizim siteye fiber daha gelmedi(vermiyorlar) sizin oraya yakın zamanda direk hat çekeceklerini pek sanmam

Top Bottom