- Konu Sahibi Konu Sahibi
düzelttimHepsi büyük olmasın.
düzelttimHepsi büyük olmasın.
ayarlanabilir mi onu anlamadım hocamHocam attığım monitör nasıldır?
Bu monitörün özellikleri çok güzelmiş.Pivot bir monitör sizin aradığınız. IPS olduğu için tam ev kullanımına uygun, film dizi çok keyifli seyredilir. Ekranı döndürebilir, yükseklik ayarı yapabilirsiniz.
LG 24BK550Y 23.8" Full HD IPS Panel LED Monitör, Pivot Ayarlı, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
LG 24BK550Y 23.8" Full HD IPS Panel LED Monitör, Pivot Ayarlı, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Attığınız monitörü inceledim aradığım özellikleri karşılıyor gibi başka bir öneriniz var mı acaba? Bide hocam bu IPS mat falan ne oluyor tam olarak bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.Pivot bir monitör sizin aradığınız. IPS olduğu için tam ev kullanımına uygun, film dizi çok keyifli seyredilir. Ekranı döndürebilir, yükseklik ayarı yapabilirsiniz.
LG 24BK550Y 23.8" Full HD IPS Panel LED Monitör, Pivot Ayarlı, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
LG 24BK550Y 23.8" Full HD IPS Panel LED Monitör, Pivot Ayarlı, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
3 panel türü var. TN, IPS, VA.Attığınız monitörü inceledim aradığım özellikleri karşılıyor gibi başka bir öneriniz var mı acaba? Bide hocam bu IPS mat falan ne oluyor tam olarak bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Benim tercihim curved ve ıps olmasından VA olurdu.İş kullanımında IPS e iyisidir.3 panel türü var. TN, IPS, VA.
TN paneller giriş seviyesidir. Dik olarak değil de farklı açılardan bakarsanız görüntü bozulur. Ama tepki süreleri daha iyidir.
IPS paneller en iyi görüntü kalitesine sahip, renkleri en doğru veren panellerdir. 178 derecelik açıya kadar görüntü bozulmaz. Yandan rahat görülür yani. TN panellerden çok daha iyidir. Ama tepki süresi biraz daha yüksektir.
VA paneller IPS ve TN'nin ortasındadır. Özellikle Curved monitörlerde kullanılır. Kontrast oranı daha iyidir. Bu panelin de 178 derecelik görüş açısı vardır ama renkleri TN'den iyi verse bile IPS kadar doğru ve güzel veremez.
Hocam çok teşekkür ederim kaç tane yere baktım bu kadar net ve sade anlatan birine rastlamadım sağolun çok minnettar oldum. Ben o zaman IPS panele sahip bir cihazla işimi görebilirim. Büyük ihtimalle attığınız monitörü alacağım tekrardan teşekkürler3 panel türü var. TN, IPS, VA.
TN paneller giriş seviyesidir. Dik olarak değil de farklı açılardan bakarsanız görüntü bozulur. Ama tepki süreleri daha iyidir.
IPS paneller en iyi görüntü kalitesine sahip, renkleri en doğru veren panellerdir. 178 derecelik açıya kadar görüntü bozulmaz. Yandan rahat görülür yani. TN panellerden çok daha iyidir. Ama tepki süresi biraz daha yüksektir.
VA paneller IPS ve TN'nin ortasındadır. Özellikle Curved monitörlerde kullanılır. Kontrast oranı daha iyidir. Bu panelin de 178 derecelik görüş açısı vardır ama renkleri TN'den iyi verse bile IPS kadar doğru ve güzel veremez.