yilmazfarukcan
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Ailemle uzun zamandır anlaşamıyoruz, gelecek meseleleri ve maddi konu bakımlarından. Eskiden başarılı denilebilecek bir öğrenci idim. Ortaokul sonrasında bir boşvermişliğe kapıldım gittim. Bölgemdeki iyi bir meslek lisesinde Veri tabanı programcılığı bölümünde okumaktayım. Okuduğum dalı fazlasıyla seviyorum fakat kültür dersleri bakımından bir hayli açığım var, yaklaşık 2 aydır dershaneye gidiyorum fakat pek bir şey öğrenebilmiş değilim. Hayatımdaki boşvermişliği bir türlü aşamıyorum bu yüzden ailemle asla anlaşamıyoruz. Her gün ders çalışacağım diye girdiğim halde herhangi bisey yapmadan günü bitiriyorum. 11. sınıf olduğum için bu seneden çoğu konuyu halledip seneye de görmeyeceğim konuları stajda halletmek istiyorum. Fakat ders çalışma kısmındaki boşvermişliği bir türlü aşamıyorum. Bu konuda bana ne önerirsininiz ? Bu tarz konularda asla ailemden veya bir başkasından destek alamam zaten ailemle doğru düzgün iletişimim olduğu da söylenemez sürekli kavga içerisindeyiz ve artık dayanamıyorum bu duruma.