Neler Yeni

Evde doğalgaz depolamak

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Doğalgaza astromik zamlar gelebilir haberleri okudum enerji bakanın söylüyor yıllık 1800 metre küp kullanımı var bahçeye 6 binlik doğalgaz deposu kurmayı düşünüyorum bugünkü fiyattan doldursam bir kaç yıl kurtarırım yarın araştırma yapacam evine kurana duyan bilen var ise yazabilirimi?.

10-MK-TANK.jpg

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Doğalgaza astromik zamlar gelebilir haberleri okudum enerji bakanın söylüyor yıllık 1800 metre küp kullanımı var bahçeye 6 binlik doğalgaz deposu kurmayı düşünüyorum bugünkü fiyattan doldursam bir kaç yıl kurtarırım yarın araştırma yapacam evine kurana duyan bilen var ise yazabilirimi?.

Alıntıyı görüntüle
valla hocam günde ne kadar kullanacağınıza bağlı

birde keyif sigarası için ferahlatır

Bilgici Bilim

80+ Bronze
suriyeliler duymasın

Tre-x

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Tehlikeli olmaz mı

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,324
İsim
BenRoboTdeğilİm
Tehlikeli geldi

Sir Cem T-oker

80+ Gold
zamlardan etkilenmemk için evinden olacaksın.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Aslında evin bahçeli evse bahçedeki toprağın altına gömsen çok sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama hala tehlikeli yani yapacaksanız işin ustalarıyla falan yapın bu işi

Mert

80+ Silver
Depolama maliyetini kurtarmas.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Büyük bir Bahçem var gerekli önlemleri aldın mı bir sıkıntı çıkarmıyor 2 3 firma ile konuştum teklif hazırlayacaklar bunun evine yapanlar var önümüz cidden kara kış ülke olarak çok sıkıntı çekeceğiz haberiniz olsun yeri geldi mi doğalgaz sıkıntısı bile yaşanır elinizde geliyorsa önlem almaya çalışın

Son düzenleme:
Top Bottom