Evde doğalgaz depolamak

Behram

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Doğalgaza astromik zamlar gelebilir haberleri okudum enerji bakanın söylüyor yıllık 1800 metre küp kullanımı var bahçeye 6 binlik doğalgaz deposu kurmayı düşünüyorum bugünkü fiyattan doldursam bir kaç yıl kurtarırım yarın araştırma yapacam evine kurana duyan bilen var ise yazabilirimi?.

10-MK-TANK.jpg

Doğalgaza astromik zamlar gelebilir haberleri okudum enerji bakanın söylüyor yıllık 1800 metre küp kullanımı var bahçeye 6 binlik doğalgaz deposu kurmayı düşünüyorum bugünkü fiyattan doldursam bir kaç yıl kurtarırım yarın araştırma yapacam evine kurana duyan bilen var ise yazabilirimi?.

Alıntıyı görüntüle
valla hocam günde ne kadar kullanacağınıza bağlı

birde keyif sigarası için ferahlatır

suriyeliler duymasın

Alıntıyı görüntüle
Tehlikeli olmaz mı

zamlardan etkilenmemk için evinden olacaksın.

Aslında evin bahçeli evse bahçedeki toprağın altına gömsen çok sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama hala tehlikeli yani yapacaksanız işin ustalarıyla falan yapın bu işi

Depolama maliyetini kurtarmas.

Büyük bir Bahçem var gerekli önlemleri aldın mı bir sıkıntı çıkarmıyor 2 3 firma ile konuştum teklif hazırlayacaklar bunun evine yapanlar var önümüz cidden kara kış ülke olarak çok sıkıntı çekeceğiz haberiniz olsun yeri geldi mi doğalgaz sıkıntısı bile yaşanır elinizde geliyorsa önlem almaya çalışın

Son düzenleme:
Geri