Neler Yeni

Evde Kendimi Geliştirebilecgim Bir Antrenman

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
aynen salonlar zaten 11 de kapanıyor bide spor antrenmanı 2saat falan gitmek imkansız gibi bir şey
İmkansız değil abim gidiyordu süresi bitti akşam 7 de gidiyordu 2 saat çalışıp geliyordu

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
Knk mindsetin cacık. Çözüm odaklı düşünmüyorsun. Senden bir karbonhidrat olmaz bu gidişle.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Tavsiyem ortalamanın altında bi sporcuysan veya sporcu geçmişin yoksa superset li idmanlar yap atıyorum dambılla press yaptın yat yere şınav çek press çeşitlerini ve şınav çeşitlerini öğren zamanla bi idmanda hepsini çıkartabilmeye çalış bunlar göğüs için diğer bölgeler içinde aynı şeyler geçerli idmanını güzel yapar yediklerinede biraz dikkat edersen zamanla parçalanır vücudun emin ol ama daha fazla kas kütlesi katmak istiyorum dediğin an gym bro.

Narutoooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe
Tavsiyem ortalamanın altında bi sporcuysan veya sporcu geçmişin yoksa superset li idmanlar yap atıyorum dambılla press yaptın yat yere şınav çek press çeşitlerini ve şınav çeşitlerini öğren zamanla bi idmanda hepsini çıkartabilmeye çalış bunlar göğüs için diğer bölgeler içinde aynı şeyler geçerli idmanını güzel yapar yediklerinede biraz dikkat edersen zamanla parçalanır vücudun emin ol ama daha fazla kas kütlesi katmak istiyorum dediğin an gym bro.
daha yazları her hafta 1-2 gün yüzmeye gidiyorum daha önce 2 ay spor salonuna gittim

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
daha yazları her hafta 1-2 gün yüzmeye gidiyorum daha önce 2 ay spor salonuna gittim
O zaman belli bi seviyen vardır illa ki bende öncesinde ağırlıklısız idmanlar yapıyodum salonda devlete bağlı olduğu hiçbir şey yoktu o yüzden kendi haline gelişmek mecburiyetinde oldum demem o ki ağırlıksız bile çok iyi sonuçlar alınabiliyo ama bi yere kadar sonrasında kas kütlesi koyayım kaslı gözükeyim kas kütlesi koyayım diyosan gym ama öncesinde dediğim gibi superset li idmanlar yapmanı tavsiye ederim zorluğunuda kendine göre ayarlayabilirsin diye düşünüyorum 2 aylık sporcuda olsan ve amaç parçalanmak olduğu içinde bol bol kardiyo yap.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yani 5 kg ile sadece omuz ön ve arka kol geliştirirsin oda anca 1-2 aydan sonra bir işe yaramaz

Narutoooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe
O zaman belli bi seviyen vardır illa ki bende öncesinde ağırlıklısız idmanlar yapıyodum salonda devlete bağlı olduğu hiçbir şey yoktu o yüzden kendi haline gelişmek mecburiyetinde oldum demem o ki ağırlıksız bile çok iyi sonuçlar alınabiliyo ama bi yere kadar sonrasında kas kütlesi koyayım kaslı gözükeyim kas kütlesi koyayım diyosan gym ama öncesinde dediğim gibi superset li idmanlar yapmanı tavsiye ederim zorluğunuda kendine göre ayarlayabilirsin diye düşünüyorum 2 aylık sporcuda olsan ve amaç parçalanmak olduğu içinde bol bol kardiyo yap.
tamam teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani 5 kg ile sadece omuz ön ve arka kol geliştirirsin oda anca 1-2 aydan sonra bir işe yaramaz
biraz geliştikten s onra salona gitmeyi düşünüyorum

Şınav Çekemiyorum Diz Üstü Şınav Çeksem yararı olur mu

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
tamam teşekürler

biraz geliştikten s onra salona gitmeyi düşünüyorum

Şınav Çekemiyorum Diz Üstü Şınav Çeksem yararı olur mu
Heee yani yararı olur tabi ki ben bi tık daha ortalamaya yakın olarak baktımda o da olur yani gelişmene faydası kesinlikle dokunur zamanla da normal şınavlara geçersin zaten dediğim gibi supersetlere odaklan derim bi de ege abimin videolardan da izle istersen mesela spartacus bacak idmanı falan.

Narutoooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe
Heee yani yararı olur tabi ki ben bi tık daha ortalamaya yakın olarak baktımda o da olur yani gelişmene faydası kesinlikle dokunur zamanla da normal şınavlara geçersin zaten dediğim gibi supersetlere odaklan derim bi de ege abimin videolardan da izle istersen mesela spartacus bacak idmanı falan.
hey hey hey what's happening youtube ege fitness back in business actually always in business.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,627
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom