Evde kullanmak için bench sehpası önerisi

Vitorrs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
Evde bir odada duracak sabit bench sehpası arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçem: 3000-5000 TL civarı

şiddetle decathlonun sehpasını öneririm. Ben aldığımda fiyatı tabi daha ucuzdu. Fakat kaliteli sağlam bir ürün arıyorsan decathlon diyorum.

aynı şey dumbeller içinde geçerli. TR yapımı fabrikasyon dumbeller almıştım. Plastik kokusu leş gibiydi. Ev sanayi gibi kokuyordu. Üstelik set alıyorsun mesala 2 adet 15kg dumbell aldın. tartıyorum. biri 15,5 biri 16kg falan. O yüzden decathlonun ürünlerini kalite açısından öneriyorum.

şiddetle decathlonun sehpasını öneririm. Ben aldığımda fiyatı tabi daha ucuzdu. Fakat kaliteli sağlam bir ürün arıyorsan decathlon diyorum.

aynı şey dumbeller içinde geçerli. TR yapımı fabrikasyon dumbeller almıştım. Plastik kokusu leş gibiydi. Ev sanayi gibi kokuyordu. Üstelik set alıyorsun mesala 2 adet 15kg dumbell aldın. tartıyorum. biri 15,5 biri 16kg falan. O yüzden decathlonun ürünlerini kalite açısından öneriyorum.
Sizin attığınız ürün de bar desteği yok bu nasıldır bütçemi biraz aşıyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve önerebileceğiniz bar, dambıl seti var mı

bende araştırdım baya saldım spora yazdırdım,
yoksa bunu alacaktım

param olsaydı

Sizin attığınız ürün de bar desteği yok bu nasıldır bütçemi biraz aşıyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve önerebileceğiniz bar, dambıl seti var mı
ben direkt decathlonun tüm sehpalarını attım bar desteği olan da var orada. ben ayarlı dumbell sevmiyorum. Döküm dumbellar çok pahalı ve ben pandemi döneminde pahalılaşmadan almıştım. 450 TL ye aldığım dumbell 2 bin tl olmuş. O yüzden bütçe düşükse önereceğim bir şey yok.. ek olarak decatlonun dumbelları fabrikasyon ve 10kg alıyosanız tam 10.0 KG olarak çıkıyor. üzerindeki kaymaması için kaplanan plastikler sıfır koku. Bütçe varsa decathlon ürünleri, yoksa önerebileceğim bir şey yok. Çünkü başka markalardan ne aldıysam hepsi çöp oldu. Decathlondan aldığım ürünlerin hepsi sapa sağlam. biraz decathlon reklamı gibi oldu ama yapacak bir şey yok. kullandıklarımı öneriyorum sadece.

Anladım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,386
Üyeler
173,647
Son üye
Peppy
Geri