Neler Yeni

Evde spor için hangi aletleri almalıyım

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tahir Öztürk
1.68 boy 60 kiloyum, spor yaparak hacim kazanmak istiyorum. İşim gereği bacak kaslarımın aktif olarak çalıştığını düşünüyorum, geliştirmek istediğim bölge bel üstü. Hangi aletleri tercih etmeliyim?
Beslenme için diyetisyene veya benzerine gitmeli miyim?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Burak
1.68 boy 60 kiloyum, spor yaparak hacim kazanmak istiyorum. İşim gereği bacak kaslarımın aktif olarak çalıştığını düşünüyorum, geliştirmek istediğim bölge bel üstü. Hangi aletleri tercih etmeliyim?
Beslenme için diyetisyene veya benzerine gitmeli miyim?
Profesyonel yardım almakta fayda var bence beslenme için kontrolsüz bence ne kilo alınmalı nede kilo verilmeli

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Eviniz bahçeli ise ılık havalarda uygun dış ortamda spor yapsanız daha iyi olurdu, ev ortamı için videolar var ama ben pek inandırıcı ve sağlıklı bulmuyorum.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tahir Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Profesyonel yardım almakta fayda var bence beslenme için kontrolsüz bence ne kilo alınmalı nede kilo verilmeli
diyetisyene mi gitmeliyim yoksa spor ile ilgilenen bir koç vs. ye mi

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tahir Öztürk
Eviniz bahçeli ise ılık havalarda uygun dış ortamda spor yapsanız daha iyi olurdu, ev ortamı için videolar var ama ben pek inandırıcı ve sağlıklı bulmuyorum.
evimizin bahçesi yok ama evim de ve bodrum da geniş alanım mevcut

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
evimizin bahçesi yok ama evim de ve bodrum da geniş alanım mevcut
O zaman mutlaka bir uzman eşliğinde ve yediğine içtiğine bakarak kontollü spor yapmalısın. Evde spor videoları biraz aldatıcıdır.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Tahir Öztürk
O zaman mutlaka bir uzman eşliğinde ve yediğine içtiğine bakarak kontollü spor yapmalısın. Evde spor videoları biraz aldatıcıdır.
diyetisyenler spor hareketleri ve aletleri hakkında bilgisi var mı uzmandan bahsettiğiniz kim kimden destek almalıyım.

Top Bottom