Neler Yeni

Evde spor yapılır mı?

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fatih alpaydın
Arkadaşlar selam 14 yaşındayım Malum liseye geçtim okula gidince diğerlerine kıyasla çok çelimsiz duruyorum. Sadece boyum bir tık uzun o kadar. Böyle bir iki atışsak hemen gideceğim resmen. Güç sayesinde kurtarıyorum. Bu yüzden spor yapmaya karar verdim. Boyum 177 cm kilo 52. nasıl bir program oluşturmalıyım? Ekipman almalıyım? Yoksa sonradan mı almalıyım? Ne zaman creatine almalıyım? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
full şınav çekerek şınav sayını arttırmaya çalış barfiks çubuğu al bu iki kombinasyon bile güç olsun dayanıklılık olsun iyi bir yere getirir seni zaten şınavın binbir türlü formu sayesinde üst vücutta çoğu kas grubunu çalıştırabilirsin

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Mert
Ayarlanır dumbell ve halter

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Evde spor yapılır ama düzenli şekilde devam etmek zor. Eğer, istkikrarlı bir şekilde devam ederseniz iyi sonuç alırsınız.
Şınav çekebilirsiniz. Plank yapabilirsiniz. Wall sit yapabilirsiniz. Ön kol kaslarını geliştirmek için dambıl alabilirsiniz veya el yayı ama en iyi tavsiyem şınav pozisyonunuzu değiştirmek. Değişik kasları çalıştırarak kendinizi iyi hale getirebilirsiniz.

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fatih alpaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evde spor yapılır ama düzenli şekilde devam etmek zor. Eğer, istkikrarlı bir şekilde devam ederseniz iyi sonuç alırsınız.
Şınav çekebilirsiniz. Plank yapabilirsiniz. Wall sit yapabilirsiniz. Ön kal kaslaırnı geliştirmek için dambıl alabilirsiniz veya el yayı ama en iyi tavsiyem şınav pozisyonunuzu değiştirmek. Değişik kasları çalıştırarak kendinizi iyi hale getirebilirsiniz.
Peki mesela bunları kaç günde bir yapmalıyım el yayı alsam ne kadar farkı olur kaç farklı pozisyon deneyeyimkaç ayda kaslarım belirginleşir birde creatine be zaman kullanmalıyım bunları cevaplarsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Peki mesela bunları kaç günde bir yapmalıyım el yayı alsam ne kadar farkı olur kaç farklı pozisyon deneyeyimkaç ayda kaslarım belirginleşir birde creatine be zaman kullanmalıyım bunları cevaplarsanız sevinirim
Hocam, creatine için bir şey diyemeyeceğim onu daha bilgili insanlar cevap versin. Bunları kaç günde bir yapmalıyım sorusu ise size kalmış ama tavsiye olarak kaslarınızı haftada 2 gün dinlendirin. Kendinize bir program yazın işte pazartesi yapmayacağım çünkü yorgun oluyorum gibisinden. El yayı ise zamanla kilosunu artırırsanız hafif bir belirti olur.
Kaslarınızın ne zaman belirginleşeceği sizin protein alınımınıza göre değişir.
Sonuç olarak. Kendi tahminimce 1 ayda değişim olur ama siz devam ederseniz daha iyi sonuç elde edersiniz. O kadar da acele etmeyin.

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fatih alpaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, creatine için bir şey diyemeyeceğim onu daha bilgili insanlar cevap versin. Bunları kaç günde bir yapmalıyım sorusu ise size kalmış ama tavsiye olarak kaslarınızı haftada 2 gün dinlendirin. Kendinize bir program yazın işte pazartesi yapmayacağım çünkü yorgun oluyorum gibisinden. El yayı ise zamanla kilosunu artırırsanız hafif bir belirti olur.
Kaslarınızın ne zaman belirginleşeceği sizin protein alınımınıza göre değişir.
Sonuç olarak. Kendi tahminimce 1 ayda değişim olur ama siz devam ederseniz daha iyi sonuç elde edersiniz. O kadar da acele etmeyin.
Peki teşekkürler

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
mehmet ali soylu
bench sehpası al
2 bar al
çıkarıp takılabilen ağırlıklar al

dumble al

uzaktan eğitim ile ev programı al. Ardabuild fiyatları baya iyi.

ek olarak kalistenik araştır kalistenik de ekle barfiks demiri de al.

ama bu saydıklarımın masrafı 1 yıllık salona yakın olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,112
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom