evde spor yapmak için öneri

Ysufe

80+
Reaksiyon skoru
30
merhaba evde spor yapmaya başlamak istiyorum en azından yaz tatiline kadar 185cm boy 80 kg var kas yapmak istiyorum görüntüm gayet yerinde nasıl yapmamı önerirsiniz ne almam gerekiyor?

merhaba evde spor yapmaya başlamak istiyorum en azından yaz tatiline kadar 185cm boy 80 kg var kas yapmak istiyorum görüntüm gayet yerinde nasıl yapmamı önerirsiniz ne almam gerekiyor?
ımkan varsa bi bandıl seti al onun dısında youtubde den egefitness gibi kanallardan evde antrenman vıdeolarına bakabılırsın bıde proteını ıhmal etme bu işin buyuk bölumu beslenme bunun ıcın de ınstada kaslıfilozof diye brisi var o uygun fıyatlı yuksek proteınlı tarifler paylaşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ımkan varsa bi bandıl seti al onun dısında youtubde den egefitness gibi kanallardan evde antrenman vıdeolarına bakabılırsın bıde proteını ıhmal etme bu işin buyuk bölumu beslenme bunun ıcın de ınstada kaslıfilozof diye brisi var o uygun fıyatlı yuksek proteınlı tarifler paylaşıyor
valla bende guya 1 ay once baslamıstım
başlamısştım....

Hocam fitness daha sağlıklı olur. Ev egzersizleri diye bir uygulama vardı ona bakabilirsiniz.

Ev egzersizleri diye bir uygulama var bence yeni başlayan bir kişi için ekipmansız güzel spor yaptırır. Karın kası geliştirme vs. var diye biliyorum

dışarıda koşu yapsan daha iyi olur her yerin çalışıyor

bu kadar kisa surede salonada gitsen vucut yapamazsin

hocam programdır alettir vs halledersiniz hepsini de şahsen en önemli şey istikrar bence evden yapınca istikrarı bozan çok oluyor genelde MESELA BEN :D

Dostum yorumlarını okuyorum lütfen okuma yazmanı geliştir vücut yapıcam dememiş kas geliştiricem demiş
begenemediysen engelle abicim onuda ben mi soyliyim genel olarak yaziyorum ben

Geri