Neler Yeni

evde spor yapmak için öneri

Ysufe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf emir sim
merhaba evde spor yapmaya başlamak istiyorum en azından yaz tatiline kadar 185cm boy 80 kg var kas yapmak istiyorum görüntüm gayet yerinde nasıl yapmamı önerirsiniz ne almam gerekiyor?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
merhaba evde spor yapmaya başlamak istiyorum en azından yaz tatiline kadar 185cm boy 80 kg var kas yapmak istiyorum görüntüm gayet yerinde nasıl yapmamı önerirsiniz ne almam gerekiyor?
ımkan varsa bi bandıl seti al onun dısında youtubde den egefitness gibi kanallardan evde antrenman vıdeolarına bakabılırsın bıde proteını ıhmal etme bu işin buyuk bölumu beslenme bunun ıcın de ınstada kaslıfilozof diye brisi var o uygun fıyatlı yuksek proteınlı tarifler paylaşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ımkan varsa bi bandıl seti al onun dısında youtubde den egefitness gibi kanallardan evde antrenman vıdeolarına bakabılırsın bıde proteını ıhmal etme bu işin buyuk bölumu beslenme bunun ıcın de ınstada kaslıfilozof diye brisi var o uygun fıyatlı yuksek proteınlı tarifler paylaşıyor
valla bende guya 1 ay once baslamıstım
başlamısştım....

arturo

80+ Silver
Hocam fitness daha sağlıklı olur. Ev egzersizleri diye bir uygulama vardı ona bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer
Ev egzersizleri diye bir uygulama var bence yeni başlayan bir kişi için ekipmansız güzel spor yaptırır. Karın kası geliştirme vs. var diye biliyorum

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
dışarıda koşu yapsan daha iyi olur her yerin çalışıyor

jımalya

80+ Bronze
bu kadar kisa surede salonada gitsen vucut yapamazsin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
hocam programdır alettir vs halledersiniz hepsini de şahsen en önemli şey istikrar bence evden yapınca istikrarı bozan çok oluyor genelde MESELA BEN :D

jımalya

80+ Bronze
Dostum yorumlarını okuyorum lütfen okuma yazmanı geliştir vücut yapıcam dememiş kas geliştiricem demiş
begenemediysen engelle abicim onuda ben mi soyliyim genel olarak yaziyorum ben

Top Bottom