ımkan varsa bi bandıl seti al onun dısında youtubde den egefitness gibi kanallardan evde antrenman vıdeolarına bakabılırsın bıde proteını ıhmal etme bu işin buyuk bölumu beslenme bunun ıcın de ınstada kaslıfilozof diye brisi var o uygun fıyatlı yuksek proteınlı tarifler paylaşıyormerhaba evde spor yapmaya başlamak istiyorum en azından yaz tatiline kadar 185cm boy 80 kg var kas yapmak istiyorum görüntüm gayet yerinde nasıl yapmamı önerirsiniz ne almam gerekiyor?
valla bende guya 1 ay once baslamıstımımkan varsa bi bandıl seti al onun dısında youtubde den egefitness gibi kanallardan evde antrenman vıdeolarına bakabılırsın bıde proteını ıhmal etme bu işin buyuk bölumu beslenme bunun ıcın de ınstada kaslıfilozof diye brisi var o uygun fıyatlı yuksek proteınlı tarifler paylaşıyor
Hocam fitness daha sağlıklı olur. Ev egzersizleri diye bir uygulama vardı ona bakabilirsiniz.merhaba evde spor yapmaya başlamak istiyorum en azından yaz tatiline kadar 185cm boy 80 kg var kas yapmak istiyorum görüntüm gayet yerinde nasıl yapmamı önerirsiniz ne almam gerekiyor?
Ev egzersizleri diye bir uygulama var bence yeni başlayan bir kişi için ekipmansız güzel spor yaptırır. Karın kası geliştirme vs. var diye biliyorummerhaba evde spor yapmaya başlamak istiyorum en azından yaz tatiline kadar 185cm boy 80 kg var kas yapmak istiyorum görüntüm gayet yerinde nasıl yapmamı önerirsiniz ne almam gerekiyor?
Dostum yorumlarını okuyorum lütfen okuma yazmanı geliştir vücut yapıcam dememiş kas geliştiricem demişbu kadar kisa surede salonada gitsen vucut yapamazsin
begenemediysen engelle abicim onuda ben mi soyliyim genel olarak yaziyorum benDostum yorumlarını okuyorum lütfen okuma yazmanı geliştir vücut yapıcam dememiş kas geliştiricem demiş
Trol mesaj yazıyorsun o beni rahatsız ediyorbegenemediysen engelle abicim onuda ben mi soyliyim genel olarak yaziyorum ben
sanami sorucaz ne yazicagimizi engelle gec uzatmaTrol mesaj yazıyorsun o beni rahatsız ediyor