SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,030
Hatta tiktokta canlı yayın açsın hem beleş hemde bi taraftan zengin olur(dayılar ulti basıyor)Yaparken foruma video atacaksan verim![]()

Hatta tiktokta canlı yayın açsın hem beleş hemde bi taraftan zengin olur(dayılar ulti basıyor)Yaparken foruma video atacaksan verim![]()
Evet ülkede zengin olmanın açığını bulduk tebrik ederimHatta tiktokta canlı yayın açsın hem beleş hemde bi taraftan zengin olur(dayılar ulti basıyor)![]()
Aklıma ilk kötü kötü şeyler geldi ama, evden vücut ağırlığı ile spor yapın.Beyler 1 hafta evde tekim arada dizi/oyun yapıyorum ama biyerden sonra sıkıyor var mı önerisi olan?
KİTAP OKU DİYENİN ELLERİNDEN ÖPERİM
Hocam Türkler'in gelişememesini 20 küsür yaşında olan bir delikanlının 1 hafta evde tek kaldığında izlediği filme, oynadığı oyuna bağlıyorsanız analiz işini azaltalım derim.Sesli okuma yap, yazı yaz, bir şeyler ezberle. Aklını çalıştır. Sonra Türkler neden gelişmiyor oluyor. Uln bir erkek çocuk hadi ailesinin yanında cinsel ihtiyacını gideremiyor evin boşalmasını bekliyor. Hadi o iş uzasın 1 saat sürsün. Kalan zamanda bu sefer aklıda çalışmıyor. Yemek yemeye yöneliyor. Sonra film dizi izlemeye başlıyor. Uln ev eğer 6 saat boşsa hayatında 6 saat boşa gidiyor. Zamanı israf ediyor. Sonra biz niye gelişemiyoruz oluyor.
Ben soruyu soran arkadaşa özel demedim. Türk halkı tembel çalışmıyor. Gençler de zaman öldürüyor. Genel tabloya bak. Zamanın asla telafisi olmaz. Ayrıca 20 yaşında delikanlı diyip geçme israf ettiği saatleri kafasını çalıştırmaya kullansa birçok şeyin kaderini değiştirebilir.Hocam Türkler'in gelişememesini 20 küsür yaşında olan bir delikanlının 1 hafta evde tek kaldığında izlediği filme, oynadığı oyuna bağlıyorsanız analiz işini azaltalım derim.
Bu arada kanka film/dizi izleyebilirsin ben bütün yaz hiç fena olmayan sayıda kitap okudum ancak bir süre böyle yaptım ve zamanının bir kısmını boş geçirmekte sorun olmaz, kafa dağıtırsın. Bu arada pek denetimli ve düzenli yaşamana gerek yok bu 1 hafta içerisinde ancak cildin yağlı ve hassassa sivilceye dikkat et. Hele ki Haziran olsa neyse de okula gidiyorsan okulların açılmasına yakın bir zaman kaldı o yüzden dedim.
Aslında gezmeyi önerirdim üstelik kendin gezmek aile ile gezmekten bin kat daha iyi ancak nerede oturuyorsun maddi imkanların ne bilmiyorum.
+ olarak spora başlayabilirsin, film/dizi, oyun, spor, arkadaşlarla muhabbet ve imkan varsa gezmeyi öneririm özetle.