Evde vakit geçirmek için ne yapıyorsunuz

messi1903

80+
Reaksiyon skoru
0
Çok sıkıldım. Hava sıcak dışarı da çıkılmıyor o yüzden vakit geçmiyor. Artık kafa dağıtmam gerekiyor yoksa paranoyam tetikleniyor. Evde nasıl vakit geçiririm internet birkaç günlüğüne yok dizi film izleyemiyorum zaten odaklanamıyorum da. Kalemi olan bir tabletim var oradan çizim falan mi yapsam diyorum da basit uygulama bulamadım zaten hiç yeteneğim de yok böyle şeylere ne önerirsiniz
Siz neler yapiyorsunuz

Bu durum için piyano alıyorum yeni bir (tek) hobi edinmek için ve zevk aldığım için

Hayırlı olsun. Ben de aslında enstrüman ögrenmek isterim de enstrüman pahalı kursu falan pahalı
kurs pek benlik değil hocam 2. el alacağım zaten staj ücretim yatmadı daha yarın yatar diye tahmin ediyorum haftasonu alışı yaparım nereye koyacağımı bilmiyorum hala ama zevkli piyano çalmak temiz buldum bide kendim çala çala öğreneceğim yada youtubeden izleyerek deneme yanılma yaparak kendimi geliştireceğim bu yöntem sayesinde uçak sürmesini helikopter sürmesini öğrendiysem beni daha neler neler bekliyor merak ediyorum yani tavsiyem temiz kırıksız çatlaksız bir midi klavye alıp fl studio öğrenmek veya istediğiniz enstürman neyse ucuza bulup çalmak iyi olabilir

muzık dınlemek kadar yapımınada merak sararsan fl studıo ogren sadece beat degıl genel olarak eglenırsın klavyenden enstrumanda calabılırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,990
Üyeler
184,869
Son üye
miracwmisal
Geri