Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 542
Evdeki televizyon baya eski bunu akıllı yapmak için TV box yada sick düşünüyorum ne önerirsiniz
Bütçen nedir?Stick alma tv box daha uzun ömürlü ve daha iyi fiyatına göreEvdeki televizyon baya eski bunu akıllı yapmak için TV box yada sick düşünüyorum ne önerirsiniz
Bilmiyorum ama uzun süre gitmesini istiyorumBütçen nedir?Stick alma tv box daha uzun ömürlü ve daha iyi fiyatına göre
Bilmiyorum ama uzun süre gitmesini istiyorum
Kaç yıl dayanırBunu almanı öneririm bendr kullandım oldukça iyi çalışıyor.Ben geçen sene 1.5k ya almıştım zamlanmış ama muadillerine göre ucuz yine.![]()
NEXT Start Pro 4K TV Box Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
NEXT Start Pro 4K TV Box Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Düzgün kullanırsan bozulacağını sanmam donanımı muadillerine göre de iyiKaç yıl dayanır
Ben birkaç model gördüm bunlar nasıldırDüzgün kullanırsan bozulacağını sanmam donanımı muadillerine göre de iyi
Xiaomi Mi Box S - Next Start Pro 4K Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Mi Box S - Next Start Pro 4K özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bu modelleri ve markaları bilmiyorum hocam ne desem yanlış olur.Ben birkaç model gördüm bunlar nasıldır
![]()
Dreamstar Nova 32 GB 4K Android TV Box Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dreamstar Nova 32 GB 4K Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dreamstar Nova 32 GB 4K Android TV Box özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu modelleri gördüm![]()
Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box özelliklerini incele, 3.913,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ben video gördüm de ondan sormak istedimBu modelleri ve markaları bilmiyorum hocam ne desem yanlış olur.
Bu modelleri ve markaları bilmiyorum hocam ne desem yanlış olur.
Hocam markaları bilmiyorum incele sen o zaman ama alacağın cihazın min 32gb hafıza ve lisanslı olmasına dikkat etHocam ben video gördüm de ondan sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Video da bunların da lisanlı olduğunu söylüyor bide bazılarında 4Gb 64 GB olunca kafası karışıyor insanın video da 2 model baya övüldü bende bilemedim konu açtımHocam markaları bilmiyorum incele sen o zaman ama alacağın cihazın min 32gb hafıza ve lisanslı olmasına dikkat et