Neler Yeni

Evden nasıl para kazanabilirim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Üniversite sınavına çalışıyorum. Bütün günüm evde geçiyor az da olsa para kazanmak istiyorum. Kendimi bildim bileli aileden para almıyorum hep sağdan soldan gelen harçlıklar ile idare ediyorum. Ayda 500-1000 tl falan kazansam bile ben kendi çapımda zengin olurum. Ne yapmam lazım nasıl bir iş yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Güray
World of warcraft boost. (levelling - dungeon- raid ). Ödemeyi ve müşteri bulma işini communityler yapar, haftalık olarak bakiyen gold olarak yatar, çalıştığın kadar kazanırsın, g2g üzerinden satar tl ye çevirirsin. Bi araştırmanı tavsiye ederim +3k-5k pasif gelirin olur. 1M wow gold ortalama 1.1k-1.3k arasında alıcı bulur. Oyunu öğrenmen 2-3 ayını alır. Üniversite döneminde devam ettirir oyunu iş olarak görürsen sıkıntı yaşamazsın.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Selim
World of warcraft boost. (levelling - dungeon- raid ). Ödemeyi ve müşteri bulma işini communityler yapar, haftalık olarak bakiyen gold olarak yatar, çalıştığın kadar kazanırsın, g2g üzerinden satar tl ye çevirirsin. Bi araştırmanı tavsiye ederim +3k-5k pasif gelirin olur. 1M wow gold ortalama 1.1k-1.3k arasında alıcı bulur. Oyunu öğrenmen 2-3 ayını alır. Üniversite döneminde devam ettirir oyunu iş olarak görürsen sıkıntı yaşamazsın.
1m wow Goldu kaç ayda kazanılıyor ve günlük kaç saat oynaması lazim

biriiste

80+
evet bu oyunlardan kaznaırsın metin2 yeni açılan pvp para kazanarak serverlarında para kazanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Güray
Sezon başında günlük ortalama minimum 1-1.5m kasıp kendime pc dizmişliğim var. 12 saat online olurdum raid boostlarında. Raid boostlarında content başında aralıksız 4-5 saat pc başında olman gerekebilir. Sezon ortalarında boost saaatlerini advertiserlar daha esnek belirleyebiliyor, shift yayınlıyorlar o saatlere register yapıyorsun müsaitsen. Çoğu booster sezon başında yapabildiği kadar boosta katılıp sezonun ortasına doğru aralıksız boost atarlar. Tam orasına geldiklerinde salarlar, geri kalanında yatarlar. Boost fiyatlarıda düştüğü için genelde mythic raid yapan guildler kazanmaya başlar bu evrede, reclear yaparlar 25-50m arasında ödeme alırlar tek bir oyuncudan. Boost olayı wowda legaldir. Bu arada booster olmak zorunda değilsin advertiser da olabilirsin. Advertiser müşteri bulur ödemeyi alır müşteriden direkt olarak %30 cut atar müşterinin parasına oturduğu yerden para kazanır. :) Kalan para eğermythic plus dungeon ise 5'e bölünür. Baze advertiserlar kendi hesapları ile hem advertiser cut hemde booster cut atıp (hem müşteri buluyor, hemde kendi karakteri ile ayarladığı boosta katılıp boost yapıyor) daha çok kazanabilirler. Advertiser olabilmek için communityler genelde oyun parası alıp sana discord tagı verirler. Rütbe sistemi vardır. (5-20m arası community'e göre değişkenlik gösterir.) En çok kazananlar advertiserlardır. Bütün para community bankasında toplanır. Her haftanın belirli günü bütün booster ve advertiserlara ödemelerini yapar. Bir dc sunucusunda 20bin kayıtlı booster ve 5 bin online boost yapan eleman olduğunu ve bu yapılan bir organizasyonu düşün. Rütbe sistemi boost yapan ve advertiserlar arasında vardır. Her advertiser her boostu her booster kafasına göre herhangi bir boosta katılamaz. Min Req olayı vardır. Her şey sistematik ve şirket mantığında ilerler. Boosta sorun çıkarsa discordda ticket açılır, ödeme alamazsınız ve bakiyenizden gold düşülür. Bakiyemde gold yok neyine düşecek dersen eksi(-) bakiyeye düşersin. Tekrarlayan hatalarda ömür boyu communityden uzaklaştırma alırsınız.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Göktuğ Demircan
üni Sınava calısan biri için oyunda hesap kasmayı ögütleyenler kadar sacmaydı hayat
niteliksiz ve kolay bir şey olduğu için önerilmiş onun dışındaki çoğu şey uğraşlı mesela borsa da takılırsan batma ihtimalin var ki zaten sermaye istiyor bionluk fiverr gibi sitelerde hizmet sunsan bunun için bir yetenek lazım mesela logo yapımı oyun yapımı müzik yapımı gibi gibi yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,909
Üyeler
168,362
Son üye
MuRtEgA
Top Bottom