Neler Yeni

Eve 2 tane ayrı modem ayrı telefonla internet alınyormu

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert İsmail ÖZLER
Konu başlığında bassettiğim gibi eve 2. interneti bağlamak istiyorum şuan kullandığım internet türknet ve 2. internetide türknetten almak istiyorum kaç defa arayıp yardım almak istesemde hiç cevap vermiyorlar ayrı 2. bir internet almak istiyorum evde 2 kişiyiz bir kişi sürekli indirme yükleme yapan birisi biride sürekli oyun oynayan birisi bi kişi oyun oynarken gönderme veya indirme yapamıyor biri veya tam tersi ondan 2 ayrı modem 2 ayrı internet bağlayasımız var ama bi türlü karşımıza yetkili birisi çıkmıyor yardım alıcağımız evde 2 internet kullanan birisi varsa yardımcı olabilirmi olabiliyormu diye olmadı istemeye istemeye ttnetten alıcaz veya önerebiliceğiniz başka bir internet sağlayıcısı varsa ordanda alabiliriz

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Konu başlığında bassettiğim gibi eve 2. interneti bağlamak istiyorum şuan kullandığım internet türknet ve 2. internetide türknetten almak istiyorum kaç defa arayıp yardım almak istesemde hiç cevap vermiyorlar ayrı 2. bir internet almak istiyorum evde 2 kişiyiz bir kişi sürekli indirme yükleme yapan birisi biride sürekli oyun oynayan birisi bi kişi oyun oynarken gönderme veya indirme yapamıyor biri veya tam tersi ondan 2 ayrı modem 2 ayrı internet bağlayasımız var ama bi türlü karşımıza yetkili birisi çıkmıyor yardım alıcağımız evde 2 internet kullanan birisi varsa yardımcı olabilirmi olabiliyormu diye olmadı istemeye istemeye ttnetten alıcaz veya önerebiliceğiniz başka bir internet sağlayıcısı varsa ordanda alabiliriz
böyle bir şey mümkün değil.
her bir daireye tek bir port ayrılıyor, her daireye tek bir kablo geliyor.
her dairenin ayrı bir numarası olduğu için aynı yerden hizmet alınamaz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
ha mesela ne yapabilirsin bu birisi indirme yaparken internetin yavaşlaması vb. işini çözmek için yeni bir modem yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert İsmail ÖZLER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle bir şey mümkün değil.
her bir daireye tek bir port ayrılıyor, her daireye tek bir kablo geliyor.
her dairenin ayrı bir numarası olduğu için aynı yerden hizmet alınamaz.
apartmanda otumuyorum ben öyle bişi olsa zaten başvuru yapmazdım bizim eve 16 dairelik kablo ile bağlandı internet ama sadece 1 tanesini kullanıyoruz şehir içine uzağız ondan olması lazım çünkü 15 tane port boşta duruyor kullanılmıyor bağlanırken öyle bağlandı eve kablo

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
apartmanda otumuyorum ben öyle bişi olsa zaten başvuru yapmazdım bizim eve 16 dairelik kablo ile bağlandı internet ama sadece 1 tanesini kullanıyoruz şehir içine uzağız ondan olması lazım çünkü 15 tane port boşta duruyor kullanılmıyor bağlanırken öyle bağlandı eve kablo
tamam ama yine de böyle bir şey mümkün değil.
buna ben sen veya başka birisi değil kanunlar karar veriyor.
aynı adreste iki farklı internet hizmeti alınamaz. superbox bile alırsın ama kurulum sırasında evinde internet olduğu için yine bağlamazlar vermezler sana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert İsmail ÖZLER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam ama yine de böyle bir şey mümkün değil.
buna ben sen veya başka birisi değil kanunlar karar veriyor.
aynı adreste iki farklı internet hizmeti alınamaz. superbox bile alırsın ama kurulum sırasında evinde internet olduğu için yine bağlamazlar vermezler sana.
peki saolun :( iyi günler

cadance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Aygün İŞLER
Üst kattaki veya alt kattaki tanıdık ise ve binanızda eski ise sizin işiniz olur. Başvuruya üst kattaki veya alt kattaki kapı numarası ile başvurun. Tabi bu başvurduğunuz kapı numaralarında internet kullanan olmaması gerekiyor. Bu şekilde bağlantı sağlandığında. Sizde bina girişindeki telekom portundan evinize çekin kabloyu. Alın size 2. hat. Bu şekilde kullanan 2 arkadaşım var.
Dikkat edilmesi gerekenler;
1-) altyapınızn adsl veya vdsl olması. Fiber ise olmaz.
2-) Binanızın eski olması. (Kabloyu binanın girişindeki telefon kutusundan alıp evinize uzatmak). İşi bilen elektrikçi bu işi sizler için halleder.

Top Bottom