Eve gelen pc servis önerisi

5000 yazsa dahi 5800x3d dahil olmayabilir. BIOS FLASHBACK yapmayı dene.
Bir kere yapmıştım ışık baya bir yanıp söndü sonra hep yanmaya devam etti 10 dk öyle bekledim yani bişey olmadı kapattım normal yanıp söndükten sonra pc açılması gerekmez miydi ? Yoksa ben hala update yaparken mi kapattım anlamadım

Bir kere yapmıştım ışık baya bir yanıp söndü sonra hep yanmaya devam etti 10 dk öyle bekledim yani bişey olmadı kapattım normal yanıp söndükten sonra pc açılması gerekmez miydi ? Yoksa ben hala update yaparken mi kapattım anlamadım
Dostum BIOS file ismini değiştirmediysen falan öyle olabiliyor. BIOS dosyasının ismini MSI.ROM yapman lazım

Dostum BIOS file ismini değiştirmediysen falan öyle olabiliyor. BIOS dosyasının ismini MSI.ROM yapman lazım
Yok bu attığın videodakileri adım adım yaptım şimdi tekrar yapmayı deniyim bios pilini çıkarıp taktım sıfırlanmıştır dimi ?

Yok bu attığın videodakileri adım adım yaptım şimdi tekrar yapmayı deniyim bios pilini çıkarıp taktım sıfırlanmıştır dimi ?
Sıfırlanmıştır. Videonun aynını yap ama sadece flashlamadan önce içindeki BIOS dosyasının ismini MSI.ROM yapmayı unutma

Flash ile uptade yaparken işlem bitince pc açılmıştı kendisi 10 dk kadar beklemiştim,

Son düzenleme:
Yok
Post automatically merged:

Yok hocam valla değiştirdim şeyi sorayım bide şimdi o işlemi bidaha yapıcam olmadı diyelim yine sıfırlamam şartı mı yani pili çıkarıp takmam lazımmı
Hayır pili çıkartmana gerek yok

Bak hocam şuan o dediğin flaşı hazırladım yanıp sönüyor şuan öyle kalınca fotoğraf atıyım sana
Post automatically merged:

Aynen böyle kalıyo hocam bi 15 20 dk bekliyim böyle
1665779278356.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye