bench sehpası, düzgün bir bar sana yetecek kadar kilo ve sana kademeli ağırlıklarda dumbell.eve bazı aletler alarak vücut geliştirmek istiyorum neler almalıyım ve evde yapanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum ayrıyeten program da atarsanız iyi olur
hocam bende eve kuruyorum ufak ufak, bench sehpası aldım bir tanede squat rack yaptırıyorum bide bunu almayı düşünüyorum bütçe varsa bunuda alın derimeve bazı aletler alarak vücut geliştirmek istiyorum neler almalıyım ve evde yapanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum ayrıyeten program da atarsanız iyi olur
dumbell ile de haraketler yapılabiliyor fakat bar da alırsanız yapabileceğiniz hareket sayısı artar.dumbell yanına bir de ağırlık barı almalı mıyım bide z bar
yere ne serdin hocambench sehpası, düzgün bir bar sana yetecek kadar kilo ve sana kademeli ağırlıklarda dumbell.
Bir de barfiks demiri
Nasıl yani hocam? ağırlıklar için diyorsan aşırı fazla ağırlık kullanılmadığından evde pek bir önemi olmuyor ama ağır girip dumbelları falan yere fırlatıyorsan spor salonlarında kullanılan yere serilen sert yumuşak arası zeminler oluyor o tarz şeyler bakılabilir.yere ne serdin hocam
+1hocam bende eve kuruyorum ufak ufak, bench sehpası aldım bir tanede squat rack yaptırıyorum bide bunu almayı düşünüyorum bütçe varsa bunuda alın derim
Duvar Tipi Cable Crossover Lat Puldown & Pushdown row biceps Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Duvar Tipi Cable Crossover Lat Puldown & Pushdown row biceps Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ucuz yollu bir şey arıyorsan buda var rack e takılıyor iş yapar
EXsports Fitness Kasnak Kablo Sistemi - [[evde, Salonda, Tatilde, Seyahatte Kullanıma Uygun]] Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EXsports Fitness Kasnak Kablo Sistemi - [[evde, Salonda, Tatilde, Seyahatte Kullanıma Uygun]] yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Daha hangi ağırlıkları ve aletleri almanı gerektiğini bilmiyorsan demek ki sporla, hareketlerle, nasıl yapılacağı ve ne işe yaradığını bilmiyorsun demektir. Bu durumda en iyisi 1 ayda olsa bir spor salonuna yazılıp profesyonel yada yarı profesyonel bir yardım almak ve öğrenim sürecine girmektir. Yoksa sakatlık yada boşa zaman harcayıp gelişememeden öteye gidemezsin.eve bazı aletler alarak vücut geliştirmek istiyorum neler almalıyım ve evde yapanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum ayrıyeten program da atarsanız iyi olur
Kaliteli bir bench sehpası zorunlu. 2.5 kg veya 2 kg artışlı dambıl seti. Bir tane barbell. Eve makine sokacaksanız da istasyonlar var bayağı bir alet bir arada onlara bakabilirsiniz.eve bazı aletler alarak vücut geliştirmek istiyorum neler almalıyım ve evde yapanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum ayrıyeten program da atarsanız iyi olur
geçen yaz yaklaşık 2 ay ve bu yaz geçtiğimiz ay gittimDaha hangi ağırlıkları ve aletleri almanı gerektiğini bilmiyorsan demek ki sporla, hareketlerle, nasıl yapılacağı ve ne işe yaradığını bilmiyorsun demektir. Bu durumda en iyisi 1 ayda olsa bir spor salonuna yazılıp profesyonel yada yarı profesyonel bir yardım almak ve öğrenim sürecine girmektir. Yoksa sakatlık yada boşa zaman harcayıp gelişememeden öteye gidemezsin.
makineleri koyacak yer yok hocamKaliteli bir bench sehpası zorunlu. 2.5 kg veya 2 kg artışlı dambıl seti. Bir tane barbell. Eve makine sokacaksanız da istasyonlar var bayağı bir alet bir arada onlara bakabilirsiniz.