cidden psunun akım koruması varmıdır varsa nerede yazarmuhtemelen ölürsün knk
psu hakkında pek bir bilgim yok ama akım koruyucu priz kulanabilrisincidden psunun akım koruması varmıdır varsa nerede yazar
önerin varmıdırpsu hakkında pek bir bilgim yok ama akım koruyucu priz kulanabilrisin
UPS alabilirsin akım korumalı priz bi işe yaramaz ups nin yanındaönerin varmıdır
önerim vardır akım korumalı priz yerineönerin varmıdır
akım koruma bilmem kaç megawhatlık şeyi kaldırmaz elektroniği geç duvarların bile zarar görürönerin varmıdır
bişi patlamasa olmuyormu evin yanında cami var cami beni korurmuönerim vardır akım korumalı priz yerine
yeni bir psu alabilrisin şu ups alabilrsin https://www.n11.com/urun/tuncmatik-...active-ups-guc-kaynagi-624780?magaza=aknoloji
pc yerine ups patlar
allah korur o zaman knk seni no prlbrem paratoner diye bişey varbişi patlamasa olmuyormu evin yanında cami var cami beni korurmu
tm işte camide var bizi de korurmu camininki birekt evenin yanındaallah korur o zaman knk seni no prlbrem paratoner diye bişey var
benimde evimin hemen önü cami yıldırım olmasada bazı akımsal olaylar yaşanıyor paratoner var en ucunda revize edildi sanırasm 2000 li yılların başında camilere sık sık düşer yapısı itibari ile sivrri demir ucu vardı eskiden sonra paratoner taktılar yıldırım düştünü görmedim söyleyenler vardı düştü diye ben şahit olmadım ama tam hava olayını bilmiyorum ama elektrik benzeri plazma yada iyonlaşma gördüm ucunda araştırdıgımda en düşük yıldırım modeli diye anlattılartm işte camide var bizi de korurmu camininki birekt evenin yanında
Topraklama yoksa en kral koruma devresi gelsin fıs. Kaç bin joule enerjiden bahsediyoruz.Ancak bu tabii ki zibilyonda bir ihtimal. Genelde psu içindeki akım dengeleyici ve kaliteli kapasitörler dengesiz akım için iyi iş yapar. Tabi her psu'da değil.Frisby gibi çöpten bunu bekleyemezsin mesela.bişi patlamasa olmuyormu evin yanında cami var cami beni korurmu