Neler Yeni

Sistemde uyumsuzluk yapacak parça varmı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Kürşat K.T.K Ben şimdi yatıyorum. Şu aşağıda yazdıklarıma göre kendin marka seçerek bir dizilim yaparmısın aradaki farklara bakalım belki dediğin gibi yaparım.

kasa, monitör ve işlemci aynı kalacak şekilde
anakart orta halli bir şey olabilir B serisi bile olsa
ssd mümkün mertebe 6-7 okuma yazmalı 1 tb
psu mümkünse gold sertifikalı çok şart değil tabii ki
bu ram konusunda da 7200 diyorum ama atıyorum 6000-6400 de olabilir farkı olur olmaz ne dersen
sıvı soğutma 3 fanlı iyidir 7800 kuvvetli işlemci ısınmasın :D
rtx4070 de ekran kartı (ben galaxa baktım 21299 a var iki fanlı)
3 fanlı diye sıvı soğutma olmuyor, 360mm veya 420mm oluyor. Ayrıca sıvı soğutma şart değil. Benim attığım sistemi öneririm bu Bütçeye daha iyisi yok. Sadece anakart B650 TOMAHAWK WI-FI yaparsın tamamdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
3 fanlı diye sıvı soğutma olmuyor, 360mm veya 420mm oluyor. Ayrıca sıvı soğutma şart değil. Benim attığım sistemi öneririm bu Bütçeye daha iyisi yok. Sadece anakart B650 TOMAHAWK WI-FI yaparsın tamamdır
Kule tipi normalde daha iyi o konuda hem fikirim. kasa msi 300r acaba 3 tane fan alsam bide bu kule tipini alsam. Sıvı soğutma bağlantı yerine 3 fan taksam dışa üfleyecek şekilde. Buz gibi olur 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kule tipi normalde daha iyi o konuda hem fikirim. kasa msi 300r acaba 3 tane fan alsam bide bu kule tipini alsam. Sıvı soğutma bağlantı yerine 3 fan taksam dışa üfleyecek şekilde. Buz gibi olur 😁
Son upgrade şöyle yaptım. Sıvı soğutmalı şekilde

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran kartı msi diye gereksiz para veriyorsun. İşlemci soğutucuda fazla pahalı. Monitörü bundan al daha iyi aynı fiyat

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Ekran kartı msi diye gereksiz para veriyorsun. İşlemci soğutucuda fazla pahalı. Monitörü bundan al daha iyi aynı fiyat
Ekran kartı galax var en uygun olarak 21300 e ama msi olarakta 23000 e var çift fan versiyon ventus olan. Koyduğum ekran kartında evet fark var. Bu arada monitör güzelmiş bak olur buda eyvallah kardeşim. İşlemci soğutma olarak bana sıvı soğutma atabilirmisin. Kule tipi olarak yaparım normalde ama kasa yanımda olacak biraz görsel olarak da güzel olsun istedim 😁

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran kartı galax var en uygun olarak 21300 e ama msi olarakta 23000 e var çift fan versiyon ventus olan. Koyduğum ekran kartında evet fark var. Bu arada monitör güzelmiş bak olur buda eyvallah kardeşim. İşlemci soğutma olarak bana sıvı soğutma atabilirmisin. Kule tipi olarak yaparım normalde ama kasa yanımda olacak biraz görsel olarak da güzel olsun istedim 😁
Galax olanı tercih et bence. Sıvı soğutma olarak Deepcool LT720 estetik açıdan güzel soğutması da başarılı. ARCTIC Liquid Freezer 360 tercih ederim ama sığmayabilir kalın baya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Galax olanı tercih et bence. Sıvı soğutma olarak Deepcool LT720 estetik açıdan güzel soğutması da başarılı. ARCTIC Liquid Freezer 360 tercih ederim ama sığmayabilir kalın baya.
Sığma konusunda sorun olmaz seçtiğim kasanın genişliği normalden fazla ram payı düşünülerek yapılmış. arctic çok güzel ama senin yazdığın model artık yok 3 olanı var o da güzel para :)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sığma konusunda sorun olmaz seçtiğim kasanın genişliği normalden fazla ram payı düşünülerek yapılmış. arctic çok güzel ama senin yazdığın model artık yok 3 olanı var o da güzel para :)
ARCTIC Liquid Freezer II 360 hala var ama III çok daha şık duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
ARCTIC Liquid Freezer II 360 hala var ama III çok daha şık duruyor
baya bir baktım sonra farkettim. fan 140 olarak geliyor o da 420 yapıyor. Tabi o versiyon sığmıyor :D kasadaki 360 a kadarmış. III olanı ekledim varsın biraz daha girsin yeterince girmiş :D

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 360 modeli de olması lazım
Stok bitmiş olabilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Ekran kartı degismelisin

Hocam çek bir thermalright frost commender kule tipi bak rahatına sıvı soğutmaya bence gerek yok gayet yeter söylediğim kule tipi soğutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Ekran kartı degismelisin

Hocam çek bir thermalright frost commender kule tipi bak rahatına sıvı soğutmaya bence gerek yok gayet yeter söylediğim kule tipi soğutma
Kule tipine bende okeyim normalde daha iyi soğutma sağlar. Biraz görsellikten dolayı da sıvı soğutma dedim :) Ekran kartı olarak senin önerin nedir? 25 bin geçmeyen 4070 olarak

Hocam 360 modeli de olması lazım
Stok bitmiş olabilir
Büyük ihtimalle çünkü akakçe epey de bile hiç bir yerde yok gösteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,060
Üyeler
160,935
Son üye