Neler Yeni

Sistemde uyumsuzluk yapacak parça varmı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Spordayim eve geçince bakarım kardeşim
Tamamdır Kral markaya önem veriyor ona dikkat etsek iyi olur :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etiketlendiğimi görmek çok mutluluk verici :)

O kadar kötü sistemler yok, bu kadar yüksek bütçede toplama daha iyi olur. Bende 70-75 civarı sistem vardı onu atarım birazdan şimdi müsait değilim. Yarım saat sonra Alıntıla mesajımı bildirim gelsin unutuyorum sonra
sen iste bir daha etiketliyeyim ;) 70-75 civarı gönderdim ama markaya önem veriyor ona biraz dikkat etmek lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Tamamdır Kral markaya önem veriyor ona dikkat etsek iyi olur :)
hehe şimdi kulaklık msi klavye msi seti de msi dizince tek program üzerinde hepsini kontrol ederim :D Tabi orası işin fantezi yanı :D Misal arkadaşın 75bin lik dediği kasaya bakarım attığı vakit belki bendeki parçalardan daha iyidir :D

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim kendi topladığımı bulmak uzun sürebilir şuna bir bak istersen:
78k bütçeye böyle bir sistem toplayabilirsin. 4080 super 7800x3d fan b650 16x2 ram 1tb m2 kasa 850w psu .
Gayet iyi hepsi kaliteli modeller ancak anakartı MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI yapılırsa çok iyi olur.
Benim ki biraz daha ucuz bu bütçeyi aşıyor bir tık ama bence değer bütçen artarsa

Gurkanpiro

80+ Platinum
ekran kartı rezalet msı dıye almak dunyanın en sacma seyı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
gerçi amd ekran kartı oluyor XFX olursa :)

ben 2018 de gtx 1080 msi almıştım performansından hep mutlu oldum halen aktif kullanıyoruz kardeşimde şuan sistem.

Benim kendi topladığımı bulmak uzun sürebilir şuna bir bak istersen:

Gayet iyi hepsi kaliteli modeller ancak anakartı MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI yapılırsa çok iyi olur.
Benim ki biraz daha ucuz bu bütçeyi aşıyor bir tık ama bence değer bütçen artarsa
b650 tomahawk wifi senin attığın mesajın içindeki sistem için mi ? yükseltme olarak

Son düzenleme:

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Maksimum bütçeniz nedir marka takintiniz neden var örnek veriyorum ekran kartı modeli olarak galax tercih edebiliriz ram olarak lexar ben genelde fiyat ve kalite dengesini sağlamak için bu markaları kullanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
Maksimum bütçeniz nedir marka takintiniz neden var örnek veriyorum ekran kartı modeli olarak galax tercih edebiliriz ram olarak lexar ben genelde fiyat ve kalite dengesini sağlamak için bu markaları kullanırım
Asus Msi xfx (amd için) bunlar haricinde pek güvenemiyorum. Bütçe olarak çok büyük bir sınır koymadım sadece kullanılan parçaların ömür olarak upgrade yarayacak şekilde olmasını da düşünüyorum. Örnek olarak Anakart B seriside alabilirim ama ileride gen5 ssd takmak istediğimde gen5 yoksa anakart değişmekle uğraşmayayım. He şu da var çok aman aman farkları olmayabilir. Ben anakartı 7800mhz li alıp ramleri 7200 seçtim oysa 6000 mhzlik ram bile bana yetebilir. Sadece sınırları burada aşıyorum.

Markada şöyle Asus Msi karması da yapabilirim ama 12 senedir Msi laptop kullanıyorum banamısın demiyor. Hangi Msi ürün aldıysam ömürlük oldu bana. Nedense ayrı güven veriyor. Elektronik alet tabi yine belli olmaz. Birazda şu açıdan bakıyorum belki saçma gelebilir ama çoğu parçayı msi yapıp hepsini MSİ Center uygulamasından kontrol etmek istiyorum. Ekran kartı asus olup ayrı program kurmak vs istemediğimden. Tabi bu söylediğim kulağa saçma gelebilir :D

Bütçe konusunda şöyle diyim. Tüm herşeyi 6 taksite vade farksız ayarladığımda 18bin bandını fazla çekmemek. Aldığım maaştan bana da para kalması için :D O da takribi monitörle beraber 90-95 i buluyor

Ufak bir ilave yapıyorum. Dediğiniz marka üzerinde rtx 4070 baktım. Galax 21299 iken Msi 22999. Mesela ben buradaki 1700 tl lik farkı çok görmem. Belki marka değeri diye farkı vardır sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan
@Kürşat K.T.K Ben şimdi yatıyorum. Şu aşağıda yazdıklarıma göre kendin marka seçerek bir dizilim yaparmısın aradaki farklara bakalım belki dediğin gibi yaparım.

kasa, monitör ve işlemci aynı kalacak şekilde
anakart orta halli bir şey olabilir B serisi bile olsa
ssd mümkün mertebe 6-7 okuma yazmalı 1 tb
psu mümkünse gold sertifikalı çok şart değil tabii ki
bu ram konusunda da 7200 diyorum ama atıyorum 6000-6400 de olabilir farkı olur olmaz ne dersen
sıvı soğutma 3 fanlı iyidir 7800 kuvvetli işlemci ısınmasın :D
rtx4070 de ekran kartı (ben galaxa baktım 21299 a var iki fanlı)

Top Bottom