Everest Marka Klavye Alınır Mı?

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Bütçe
500
Linkteki gibi numpadi olmayan ama F1-F2 tuşları, delete ve PrtScSysrq, tuşları vs. olan bir klavye istiyorum. Ve bu isteklerime uyan başka klavye bulamadım. Mechanike K1 alacaktım ama Ss tuşu yok. Everest markasına karşı önyargılıyım ama hepsi Çinde ürettirmiyor mu sonuçta, üstünde yazan marka farklı olsa ne olacak ki..
Uygun yollu bir membran arıyorum.

Everest'den yıllar önce W, A, S, D renkli sözde oyuncu klavyelerinden almıştım. O dönem böyle forumlarda falan konuşulmazdı. Genelde Corsair, Logitech vb. daha aktif olduğu dönemler. Elbette Rampage'in de iş gören ürünleri vardı. O ürünün benzer marka basılmışları da hep kronik sorunluydu. Exper ile gelen klavyemden kalite olarak kötüydü. Çöpe attım ve yine tekrar Exper'e dönmüştüm.

O dönemler Everest, Rampage, Frisby ve kulaklık tarafında dip ses sorunu ile tanınan Gamepower marka imajlarını çok zedelediler. Wraith, Havit gibi markalar yerelde popülerleşince aslında bunlarla yarışmak adına çok da pahalı olmayan, ama üretim tarafında da hem tasarım hem de fiyatına göre kaliteli olan ürünler getirmeye başladılar. Halen iyi satış yapıyorlardır, ama forumlarda doğal olarak oluşan ön yargıyı yıkmak zor. Yine de bu klavyenin çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Bence bu konuda ikilemde bırakmamak adına fiyatları halen şişik tuttuklarını düşünüyorum. Daha az ama tasarım farklı modelleri listeleyip, böyle garip küsüratlar olmadan uygun fiyattan bol bol satabilirler. Mesela attığın bağlantıdaki tuşlarının renkleri karman çorman ürünler çirkin duruyor. Uygun olsun diye ağırlıklı odaklı beyaz ise harici renkler buna göre yumuşak olmalı. Mesela Hawk'ın ürettirdiği klavyelere bakabilirler. Veya tamamen beyaz ve siyah klavyeleri daha ucuza da satabilirler.

Neyse %100 olur diyorsan şu ürünler de alınabilir.

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar, SS tuşu yok diye mechanike k1 i almak ıstemıyordum ama everest cok kotulenınce mechanıkeyı sıparıs ettım sımdı 450 lıraya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,174
Üyeler
187,005
Son üye
calfeg
Geri