🔥İndirim Everest Beyaz Şeffaf Mouse 449 TL

Abdullah abinin tek bildiği nasıl para kazanabilirim. Çöp sistem toplamalar çöp ürün reklamını yapmalar çöp içerik çekmeler kısaca 3 çöp ile abdullah abini yolluyoruz eskiden gerçek içerik indirim kovalayan biri vardı zamanla herkes bozuluyor tabi. Bu arada ürün çöp değil leş herkes çok fazla oluşan geçikmeden şikayetçi.
Herkes çok fazla olan gecikmeden şikayetçi demişsiniz de sadece 1 adet yorumu var gözüküyor, bir de gaming mouse olmadığı için gecikme çok normal. Laptop da günlük işler için kullanılabilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone pay kartı olan varsa, yanımda uygulamasıyla alırsanız yüzde 20 cashbackle 356 ya gelmiş olur

Everest çöp, alınmaz demeden önce:
Abdullah Hacıgül daha önce bu mouseı çok beğendiğini ve özel indirim ayarlatacağını söylemişti. Dediği gibi özel indirim ayarlatmış Abdullah abinin bir bildiği vardır.

Bu konuda Abdullah'ın bir şey bilmesine pek gerek yok ergonomik olmadığı aşikar. Abdullah tasarımını beğenip atmış hikâyeye.

Bu güzel ama pilliymiş hocam. Konudaki paylaşılan şarjlı. Bence şarjlı olması daha worth.
Yerini aldı :d

,
WhatsApp Image 2025-09-13 at 16.19.09.webp

Hayırlı olsun hocam yakışmış, ama turuncusunu alsaydın bir tık daha göze gelir gibiydi. Malzeme kalitesine ne diyorsun alınır mı? Bluetooth olarak kullanmak için almayı düşündüm de sonra gereksiz gibi geldi. Ajazz AJ159 Apex var genelde bunu bluetooth olarak laptopumda kullanıyorum.

Hayırlı olsun hocam yakışmış, ama turuncusunu alsaydın bir tık daha göze gelir gibiydi. Malzeme kalitesine ne diyorsun alınır mı? Bluetooth olarak kullanmak için almayı düşündüm de sonra gereksiz gibi geldi. Ajazz AJ159 Apex var genelde bunu bluetooth olarak laptopumda kullanıyorum.
Valla güzel bence. Ama pc'de test etmedim.

İğrenç bi mouse bunu indirim yaptırdım ayağına sürmek çok kötü 450tl çöp oldu sürekli kapanıyor

Geri