Utku Aydın
80+ Silver
Dahası
500 Lira civarlarında Cooler Master MWE 550 alabilirsiniz. Fsp HV Pro serisinden de daha iyidir.
idare eder.peki kanka psu konusunda her türlü şanssızım okey. Peki sadece kasa nasıl aldıgımız kasa önü mesh vs. rainbow ledli vs. sol tarafı cam dı sanırsam tam hatırlamıyorum.
coller master pek etrafımda kullanan yok be kanka. Fsp benim için daha iyi500 Lira civarlarında Cooler Master MWE 550 alabilirsiniz. Fsp HV Pro serisinden de daha iyidir.
abi küfür etmemek için zor duruyorum. Monitörüde mi satsam acaba 300 e felan ya bune böyle abi
Keşke alırken sorsaydınaynı dertten muzdaripim yapıcak bir şey yok para biriktirip 600tl ye bir psu alıcam
itopyadan tam bütçeme uygun bir sistem topladım kasa powerboost öğrendim ki psu yerine c4 almışızKeşke alırken sorsaydın
Hocam çok kasmana gerek yok.itopyadan tam bütçeme uygun bir sistem topladım kasa powerboost öğrendim ki psu yerine c4 almışız
2 saat oynar 30 dakika mola veririm hem böylesi daha sağlıklı olur spor falan yaparız artık o 30 dakikada daHocam çok kasmana gerek yok.
Uzun süre yükte kullanma yani 5 saat aralıksız oyun oynama mesela. Bilgisayarı kapatınca fişten çek. Bunları yap bir de akım korumalı priz al 50 TL'ye daha güvenlü olur. Müsait olunca da bunu satar yenisini alısın çok dert etme.
Yapacak bir şey yok2 saat oynar 30 dakika mola veririm hem böylesi daha sağlıklı olur spor falan yaparız artık o 30 dakikada da