bence %30 güzel indirim ama kaliteyi bilmiyom daha almadım alıcam gibialınmaz bence
attığımı al aynı paraya 235890238 kat daha iyi dostum emin olbence %30 güzel indirim ama kaliteyi bilmiyom daha almadım alıcam gibi
olabilir ben hiç f75 kullanmadım niye : ingilizce klavye diye bu klavye türkçe diye paylaştımf75 varken
tuşların üstündeki yazılar ingilizce sadece yoksa bastığında türkçe yazar o daolabilir ben hiç f75 kullanmadım niye : ingilizce klavye diye bu klavye türkçe diye paylaştım
mesela ´,;. ~ tuşlarına bastığımda ğ ü ş i gibi karakterleri mi vericek banatuşların üstündeki yazılar ingilizce sadece yoksa bastığında türkçe yazar o da
normalde türkçe klavyede yeri neredeyse oraya basınca onu verecekmesela ´,;. ~ tuşlarına bastığımda ğ ü ş i gibi karakterleri mi vericek bana
hocam ben attığın linkte bişey gördüm logitech g pro süper hafif 128 tl cidden mi bu hiç alan var mı forumdanormalde türkçe klavyede yeri neredeyse oraya basınca onu verecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstündeki yazı farklı sadece, sırf türkçe diye bu çöp alınmaz az daha koy türkçe keycaps al
hayır o maus için kaydırmaz banthocam ben attığın linkte bişey gördüm logitech g pro süper hafif 128 tl cidden mi bu hiç alan var mı forumda
bu klavye vergisiyle kaç TL'ye geliyor sen tedarik ettin mi peki ?hayır o maus için kaydırmaz bant
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım linkten sadece klavyeyi al istiyorsan ayrı maus atarım fp