Neler Yeni

Evet Porçay da gitti...

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
4 yıl 2 ay... Ülkede sokakta gezen t*cavüzcüler,t*cizciler,k*tiller varken adamı parodisinde *t içiyorum dediği için 4 yıl 2 ay hapse tıkıyorlar (üstelik bu dediğinin hiçbir geçerliliği olmaması dahilinde). O instagram hikayesindeki buruk gülümseme gözlerim yaşardı şuan ciddiyim yaklaşık 2 yıldır sıkı takipçisiyim ve silinenler dahil tüm videolarını izlediğim bir adam(dı) kendisi. Videolarını asla kaçırmadığım tek kişi(ydi). Gerçekten insan üzülüyor.Bence kesinlikle bunun cezası bu kadar ağır olmamalıydı.

o7 😣😖

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
4 yıl 2 ay... Ülkede sokakta gezen t*cavüzcüler,t*cizciler,k*tiller varken adamı parodisinde *t içiyorum dediği için 4 yıl 2 ay hapse tıkıyorlar. O instagram hikayesindeki buruk gülümseme gözlerim yaşardı şuan ciddiyim yaklaşık 2 yıldır sıkı takipçisiyim ve silinenler dahil tüm videolarını izlediğim bir adam(dı) kendisi. Videolarını asla kaçırmadığım tek kişi(ydi). Gerçekten insan üzülüyor.Bence kesinlikle bunun cezası bu kadar ağır olmamalıydı.

o7 😣😖
welcome to turkey demekten baska bir sey diyemiyorum

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Cezası paraya falan dönüşmez mi?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Kadın kattileri dışarda
Parodi yüzünden porçay içerde
Neden böyle ya cidden neden böyle emek verip para kazanan adamı hapse tıkıyorlar suçsuz olduğu halde. Fakat suçlulukları belli olmasına rağmen kadın katilleri dışarda. Hakimler fantezi seviyor.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hakketti. Fanları linçlesin hazırım. Ülkede RAP saçma yerlere gitti. Sagopa yapıyor mu öyle Ezhel paradi Ceza yapıyor mu? Hayır. Ülke adil mi? Hayır. Ama haketmiş.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Hakketti. Fanları linçlesin hazırım. Ülkede RAP saçma yerlere gitti. Sagopa yapıyor mu öyle Ezhel paradi Ceza yapıyor mu? Hayır. Ülke adil mi? Hayır. Ama haketmiş.
Hak etmiş?! Rap derken bu adamın zaten asıl amacı rap yapmak değil adam sadece videolarında insanları güldürmek istiyor(du). Bu adam zaten ben bi rapçiyim demiyor rap sektörünün berbat yönlere gittiğinin de farkındayım fakat bunun konumuzla alakası yok. Üstüne üstlük biz ceza olmasın demedik zaten. 4 yıl gibi yüksek bir rakam olmasın dedik!.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hak etmiş?! Rap derken bu adamın zaten asıl amacı rap yapmak değil adam sadece videolarında insanları güldürmek istiyor(du). Bu adam zaten ben bi rapçiyim demiyor rap sektörünün berbat yönlere gittiğinin de farkındayım fakat bunun konumuzla alakası yok. Üstüne üstlük biz ceza olmasın demedik zaten. 4 yıl gibi yüksek bir rakam olmasın dedik!.
Porçay uygunsuz şarkılar ile ünlü olmaya çalışan birisi. Hatta son şarkısının ergen çocuklar sayesinde ünlü olduğuna yemin edebilirim :D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
4 yıl 2 ay... Ülkede sokakta gezen t*cavüzcüler,t*cizciler,k*tiller varken adamı parodisinde *t içiyorum dediği için 4 yıl 2 ay hapse tıkıyorlar (üstelik bu dediğinin hiçbir geçerliliği olmaması dahilinde). O instagram hikayesindeki buruk gülümseme gözlerim yaşardı şuan ciddiyim yaklaşık 2 yıldır sıkı takipçisiyim ve silinenler dahil tüm videolarını izlediğim bir adam(dı) kendisi. Videolarını asla kaçırmadığım tek kişi(ydi). Gerçekten insan üzülüyor.Bence kesinlikle bunun cezası bu kadar ağır olmamalıydı.

o7 😣😖
Aga be izlediğim herkes gidecek galiba carry potter da hapse girecek diye biliyorum ama daha kesin değil.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Porçay uygunsuz şarkılar ile ünlü olmaya çalışan birisi. Hatta son şarkısının ergen çocuklar sayesinde ünlü olduğuna yemin edebilirim :D
Sanırım siz porçayın eski kanallarını ve videolarını da tam bilmiyorsunuz. Hiç tartışmaya girmeyeceğim. Son şarkısı da çok ünlenmedi zaten TT İnsta vb. hiç bir sosyal ortamda görmedim Porçay'ın yeni şarkılarını.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Sanırım siz porçayın eski kanallarını ve videolarını da tam bilmiyorsunuz. Hiç tartışmaya girmeyeceğim. Son şarkısı da çok ünlenmedi zaten TT İnsta vb. hiç bir sosyal ortamda görmedim Porçay'ın yeni şarkılarını.
Evet bilmiyorum iyi ki de bilmiyorum. Bizim sınıfta ne kadar toxic insan varsa bunun son şu "bir şeyci" anladınız siz onu dinliyorlar kusacağım. Cidden hiç iyi düşüncelerim yok onun hakkında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,484
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom