usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
2 yıl değilmiydi ?Duyduğuma göre 1 yılın altında ki cezalar sadece para cezası oluyormuş.
2 yıl değilmiydi ?Duyduğuma göre 1 yılın altında ki cezalar sadece para cezası oluyormuş.
2 Yıl olsa ne olur adam zaten 4 yıl yedi2 yıl değilmiydi ?
Ahahahaa siz toxic kitleye denk gelmişsiniz o "bir şeyci" şarkısı zaten porçay değil OrkunDK'a aittir.Evet bilmiyorum iyi ki de bilmiyorum. Bizim sınıfta ne kadar toxic insan varsa bunun son şu "bir şeyci" anladınız siz onu dinliyorlar kusacağım. Cidden hiç iyi düşüncelerim yok onun hakkında.
4 yıl hak etmedi ama.Hakketti. Fanları linçlesin hazırım. Ülkede RAP saçma yerlere gitti. Sagopa yapıyor mu öyle Ezhel paradi Ceza yapıyor mu? Hayır. Ülke adil mi? Hayır. Ama haketmiş.
Onun hakkında bilgim yok, yasalara hakim değilim.4 yıl hak etmedi ama.
Saşırmadım.4 yıl 2 ay... Ülkede sokakta gezen t*cavüzcüler,t*cizciler,k*tiller varken adamı parodisinde *t içiyorum dediği için 4 yıl 2 ay hapse tıkıyorlar (üstelik bu dediğinin hiçbir geçerliliği olmaması dahilinde). O instagram hikayesindeki buruk gülümseme gözlerim yaşardı şuan ciddiyim yaklaşık 2 yıldır sıkı takipçisiyim ve silinenler dahil tüm videolarını izlediğim bir adam(dı) kendisi. Videolarını asla kaçırmadığım tek kişi(ydi). Gerçekten insan üzülüyor.Bence kesinlikle bunun cezası bu kadar ağır olmamalıydı.
o7
Kimse birisi ot içiyorum dediği için ot içmez. Şuanki kafanız aykırı olayım ki belki haklı çıkarım mantığıdır. Bu kadar eleştirel bir insansanız lütfen TV'lerdeki silahlı programları, küçük çocukları kendine özendiren mafya dizilerini eleştirin. Parodi olduğu belirtilen ve ciddi olmayan bir videodan sadece bir söz yüzünden ceza yemek ne kadar mantıklı. Aynısı hükümet hakkında ironi yaptığınız bir zaman yaşanır umarım ve bu sözlerinizi yutarsınız belki.Hakketti. Fanları linçlesin hazırım. Ülkede RAP saçma yerlere gitti. Sagopa yapıyor mu öyle Ezhel paradi Ceza yapıyor mu? Hayır. Ülke adil mi? Hayır. Ama haketmiş.
İçer demedik. Aynen çözdün beni ya. Televizyon izlemiyorum zaten, umurumda da değil televizyondaki saçma aptalca diziler. Hükümete ironi yapmam eğer yaparsam bir daha gün ışığı göremem.Kimse birisi ot içiyorum dediği için ot içmez. Şuanki kafanız aykırı olayım ki belki haklı çıkarım mantığıdır. Bu kadar eleştirel bir insansanız lütfen TV'lerdeki silahlı programları, küçük çocukları kendine özendiren mafya dizilerini eleştirin. Parodi olduğu belirtilen ve ciddi olmayan bir videodan sadece bir söz yüzünden ceza yemek ne kadar mantıklı. Aynısı hükümet hakkında ironi yaptığınız bir zaman yaşanır umarım ve bu sözlerinizi yutarsınız belki.
Sizin umrunuzda olmayabilir fakat bu küçük çocukları etkilediği gerçeğini değiştirmez. Mademki bu konular hakkında katısınız, onları da eleştirin.Televizyon izlemiyorum zaten, umurumda da değil televizyondaki saçma aptalca diziler
Etkilemiyor diyen yok. Bir de çocuklar silah görüyor diyorsunuz da el kadar çocuklar FPS oyunları oynuyor bence ondanda uzaklaşmalılar.Sizin umrunuzda olmayabilir fakat bu küçük çocukları etkilediği gerçeğini değiştirmez. Mademki bu konular hakkında katısınız, onları da eleştirin.