Neler Yeni

Evet Porçay da gitti...

4 yıl 2 ay... Ülkede sokakta gezen t*cavüzcüler,t*cizciler,k*tiller varken adamı parodisinde *t içiyorum dediği için 4 yıl 2 ay hapse tıkıyorlar (üstelik bu dediğinin hiçbir geçerliliği olmaması dahilinde). O instagram hikayesindeki buruk gülümseme gözlerim yaşardı şuan ciddiyim yaklaşık 2 yıldır sıkı takipçisiyim ve silinenler dahil tüm videolarını izlediğim bir adam(dı) kendisi. Videolarını asla kaçırmadığım tek kişi(ydi). Gerçekten insan üzülüyor.Bence kesinlikle bunun cezası bu kadar ağır olmamalıydı.

o7 😣😖
aşırı saçma ya ayrıca hiç ceza almaması gerekiyordu parodi yapmıştı

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Onun yerinde olsaydım şarkıyı yapmazdım. Sonuçta sen binlerce insana hitap ediyorsun ve videonun nerelere çekileceğini de düşünmen lazım. Amacın eğlenmek, eğlendirmek de olsa bu videonun onun düşündüğünden çok farklı yerlere çekilmesi normal geldi. Ceza kötü olmuş farklı bir ceza verilebilirdi ama olmamış, geçmiş olsun.

smsísmαíl

80+ Silver
tecavüczüleri serbest bırakıp porçayı hapise atıyorlar adalet nerde...

robin

80+ Silver
anlayamıyorum arkadaşlar sizi. parodi adı altında istediği herşeyi yayınlayabilir gibi konuşuyorsunuz.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
anlayamıyorum arkadaşlar sizi. parodi adı altında istediği herşeyi yayınlayabilir gibi konuşuyorsunuz.
Bu konuya katılıyorum 400k abonesi olan bir insanın yayınladığı şeyin parodi bile olsa başka yerlere gidebileceğini düşünmesi gerekirdi, ceza haklı mı ? Değil ama Türkiye'de yaşıyoruz.

majorw0w

80+ Silver
Kendisini ve kitlesini sevmem ama aldığı ceza fazla olmuş. Ezhel in hapis yaptığını bildiği halde böyle paylaşım yapmaması gerekirdi. Bile bile ayağına sıkmak gibi bir şey bu.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Kendisini ve kitlesini sevmem ama aldığı ceza fazla olmuş. Ezhel in hapis yaptığını bildiği halde böyle paylaşım yapmaması gerekirdi. Bile bile ayağına sıkmak gibi bir şey bu.
3 yıl önceki videoları ile şuanki videoları arasında dağlar kadar fark var eskiden daha çok sadece küfür edip mizah yapsa da son 1.5-2 yıldır videolarında gözle görülür bi kalite artışı var. Evet o konuda da haklısınız. Zaten ceza bu kadar fazla olmasaydı Porçay bile takmazdı:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,912
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom