Performans ve Sogutma bakımından en iyisi hangisidir?Alınabilir, kaliteli bir üreticidir ve tasarımlarını çok beğeniyorum ama biraz daha ekleyip Palit'in RTX 3060Ti kartını alabilirsin.
Yeni sistem toplamak istiyorum.3060Tİ tercih edersem islemciyi yükseltmem gerekiyor.Bubda biraz bütçe zorluyor.Evga iyi bir marka asus ve msi markasından geri kalan bir yanı yok ama ekran kartı model tercihin bu fiyata bu değilde 3060ti olabilir.
Biraz daha ekle bunu al:Vatan'da MSI ile 800 Asus ile 1000 TL civarı
O zaman bu modeli şiddetle tavsiye ederim.Performans ve Sogutma bakımından en iyisi hangisidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni sistem toplamak istiyorum.3060Tİ tercih edersem islemciyi yükseltmem gerekiyor.Bubda biraz bütçe zorluyor.
Attığım linkteki de stokta yokmuş, bunu öneririm o zaman:Biraz daha ekle bunu al:
Gamegaraj'da stokta yok, genelde en ucuz Gamegaraj satıyor istersen Gamegaraj'ın stoklarını da bekleyebilirsin.Inno3D RTX 3060 TI Twin X2 OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D RTX 3060 TI Twin X2 OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inno3D RTX 3060 TI Twin X2 OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Daha mı ucuz, daha mı pahalı?Vatan'da MSI ile 800 Asus ile 1000 TL civarı