EVGA ekran kartları nasıldır? Alınır mı?

EkoOo

80+
Reaksiyon skoru
9
Bu kartı yeni keşfettim geçenlerde de yazmıştım ne alayim diye ama şu an okuduğum ve duyduğum yorumlar beni bu karta çok yaklaştırdı. Kullanan bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi ? Alınır mı ? Ve yüksek serilerinden birini alacam

En iyilerinden.

Piyasanın en kaliteli ekran kartı üreticilerinin başlarında yer alır. Kendim kullandığım için değil gerçekten ufak bir search ile ne demek istediğimi anlarsın zaten. Benim kullandığım EVGA GTX 1070 Tİ FTW ULTRA. Sıfırı şuan 5700 TL civarı ve RTX 2070S ile kapışıyor fiyat konusunda.
alınır evga ekran kartları hatta kullanan var @Redmental

Piyasanın en kaliteli ekran kartı üreticilerinin başlarında yer alır. Kendim kullandığım için değil gerçekten ufak bir search ile ne demek istediğimi anlarsın zaten. Benim kullandığım EVGA GTX 1070 Tİ FTW ULTRA. Sıfırı şuan 5700 TL civarı ve RTX 2070S ile kapışıyor fiyat konusunda.
Kart üretilmediği için bu kadar pahalı?

Kart üretilmediği için bu kadar pahalı?
Hayır hocam. Benim elimdeki kart 2018 yılında üretilen son 1070 Tİ FTW modeli. Ürünün değeri o zamanlarda bile bu civarda idi.

Bu kartı yeni keşfettim geçenlerde de yazmıştım ne alayim diye ama şu an okuduğum ve duyduğum yorumlar beni bu karta çok yaklaştırdı. Kullanan bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi ? Alınır mı ? Ve yüksek serilerinden birini alacam
Ben gtx1070 almıştım en kaliteli 1070 di yaz youtube

en en kaliteli iş yapan marka bence evga ekran kartı üretimi konusunda zaten en en kaliteli ekran kartı üreticisi ve sözde giriş seviyesi ve yenilenmiş kart da diyebileceğimiz KO modelleri bile ucuz olmasına rağmen(yurt dışında en ucuz) oldukça kaliteli ve OC potnasiyeli yüksek o yüzden kesinlikle alabiliyorsanız EVGA alın diğer tüm markalardan daha iyi bence.

Geri