Furkan²
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,752
DHL'ye vekalet belgesini verdin mi kart gelmeden verseydin süreç hızlı olurdu.Beyler artık kritk yere geldi çattı. Şu anda gümrüklemede![]()
DHL'ye vekalet belgesini verdin mi kart gelmeden verseydin süreç hızlı olurdu.Beyler artık kritk yere geldi çattı. Şu anda gümrüklemede![]()
hayır vermedim. sizce önce newegg ile mi irtibata geçmeliyim yoksa gümrükle mi?DHL'ye vekalet belgesini verdin mi kart gelmeden verseydin süreç hızlı olurdu.
Ben vekaleti geçen sene verdim bi arkadaşım yardımcı olmuştu tam neler yaptık hatırlamıyorum ona bi sorayım hatırlıyordur o sonra yazarım buraya.hayır vermedim. sizce önce newegg ile mi irtibata geçmeliyim yoksa gümrükle mi?
Bekliyorum teşekkür ederim. Ben bu arada newegg ile görüşme sağlamaya çalışacağım. Pazartesi günü çözeriz bence.Ben vekaleti geçen sene verdim bi arkadaşım yardımcı olmuştu tam neler yaptık hatırlamıyorum ona bi sorayım hatırlıyordur o sonra yazarım buraya.
Gelişmeleri yazın hocam buraya merak ediyorumBekliyorum teşekkür ederim. Ben bu arada newegg ile görüşme sağlamaya çalışacağım. Pazartesi günü çözeriz bence.
Newegg ile görüştüm ingiliççe. Bir problem yok kargo firması sizi arayınca bize haberin dediler. Hafta içi netleşecektir .Gelişmeleri yazın hocam buraya merak ediyorum
Hadi bakalımNewegg ile görüştüm ingiliççe. Bir problem yok kargo firması sizi arayınca bize haberin dediler. Hafta içi netleşecektir .
var mı gelişme hocamhayır vermedim. sizce önce newegg ile mi irtibata geçmeliyim yoksa gümrükle mi?
Gümrük müşavirine ücret öder, keyfi vergilere de hazırlıklı olmak lazım tabii.tahmini ürün iade işlemleri başlatıldı yada ekstra ücret ödenerek ürün alınacak![]()
Bekliyoruz kraltahmini ürün iade işlemleri başlatıldı yada ekstra ücret ödenerek ürün alınacak![]()
Ben de merakla bekliyorum hocam.Umarım ek masraf olmadan ulaşır size canavarınız.Bekliyoruz kralGelmezse çok pişman olurum dsfsfdasda