🔥İndirim EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3- ₺19,321 Newegg

Beyler problem yok. Kargom gümrükte, DGF gümrük müşavirliğine talimat verdiriyorum mail attılar adres vs onlar yerimize yapıyormuş.
Yani iade olacak filan diyen arkadaşlara lahmacun dağıtabilirsiniz :D
Not: herhangi bir ücret talep etmediler tahminen en son vakalet ücreti çıkabilir oda 200-300 civarıdır. Takipte kalınız efem en son selfie atacağım

aa.JPG

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not baya iş gibi görünüyor ama onlar mail atıyor siz boşukları doldurup tekrar mail atıyorsunuz bu kadar.

Beyler problem yok. Kargom gümrükte, DGF gümrük müşavirliğine talimat verdiriyorum mail attılar adres vs onlar yerimize yapıyormuş.
Yani iade olacak filan diyen arkadaşlara lahmacun dağıtabilirsiniz :D
Not: herhangi bir ücret talep etmediler tahminen en son vakalet ücreti çıkabilir oda 200-300 civarıdır. Takipte kalınız efem en son selfie atacağım

Alıntıyı görüntüle

Not baya iş gibi görünüyor ama onlar mail atıyor siz boşukları doldurup tekrar mail atıyorsunuz bu kadar.
Yani dediğim gibi. Bilmeden ısrar eden arkadaşlar utanır biraz umarım.

Doğru kanka. Ithalat biraz meşakkatli bir iş. Tahminen haftaya alırsın paketi.
Çok basit aslında 1-2 getirtelim rutine oturur :D

Knk takip nosunu versene bakayım gönderince

Adam demiş ki arkadaşlar ben dhl de gümrükte çalışıyorum biliyorum bu işleri.
Ona rağmen 7 sayfa KNK SEN BİLMOYON YENİ GANUN, BİRAZ ORAŞTIRMONI ÖNERÜRÜMcüler okuduk

Türkiyenin özeti yemin ederim. Arkadaş sağdan soldan duydugunuzu araştırmadan etmeden bilirkişi gibi konuşmayı ne çok seviyorsunuz, üstelik bunu dhlde gümrükte çalışıyorum diye adam size mütavazı şekilde açıklama yaptıgı halde adamın lafını sözünü ezmeye çalıştınız..

Gerçekten cahillik hiç bu kadar cesaret sahibi olmamıştı bu zamanlara kadar..

Konunun özeti görseldedir:

1663083128994.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,685
Üyeler
184,042
Son üye
Nostramt
Geri