torojan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 640
yok ya 4 tane 3080ti 1 tane 3090 var zaten bir kaç tane de 3060ti filan yeter onlarani mining için falan mı alıyorsun ne yapıyorsun![]()
bunlar al sata
yok ya 4 tane 3080ti 1 tane 3090 var zaten bir kaç tane de 3060ti filan yeter onlarani mining için falan mı alıyorsun ne yapıyorsun![]()
ne kadara gider ki bunlaryok ya 4 tane 3080ti 1 tane 3090 var zaten bir kaç tane de 3060ti filan yeter onlar
bunlar al sata![]()
sahibinden de en ucuz 3090ti 28k.ne kadara gider ki bunlar
anladım teşekkürlersahibinden de en ucuz 3090ti 28k.
ama tek riski şu.. eth bitiyor mallar gelene kadar piyasa daha düşer mi riski göz edip alınmalı
rica kankamanladım teşekkürler
Hocam hızlısın,durdurabilene aşk olsunrica kankam
sanırım bi tane daha 3090ti alacağım yemin ederim sekmeyi kapatıp kapatıp açıyorumHocam hızlısın,durdurabilene aşk olsun
Hocam ne iş yaparsınız. Habibiiisanırım bi tane daha 3090ti alacağım yemin ederim sekmeyi kapatıp kapatıp açıyorum
Hocam bana da ısmarlarsın artık bir tane(!)sanırım bi tane daha 3090ti alacağım yemin ederim sekmeyi kapatıp kapatıp açıyorum
ene suri esad bam bamHocam ne iş yaparsınız. Habibiii
olur kardeşim hemen üj bej taneHocam bana da ısmarlarsın artık bir tane(!)
Maktu vergisi, mali müşavir ve vekaleti bunları ödemeye hazır olun. Konuyu açan arkadaşa 4a hizmet dökümünü atmadığı sürece inanmayın.
Gümrük kanunu değişti aç oku. Burada ödediğin vergi başka vergiler ödemeyeceğin anlamına gelmiyor.Alıntıyı görüntülevergiyi önden alıyor amazon,aliexpress gibi.