torojan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 640
Teşekkür ediyorum.Aynen 500 TL olanı gördüm ama sizin aldığınız da iyi,istediğiniz fiyattan satarsınız umarım.
Elime ulaşma süresini biliyor musunuz takriben
Teşekkür ediyorum.Aynen 500 TL olanı gördüm ama sizin aldığınız da iyi,istediğiniz fiyattan satarsınız umarım.
Hiç fikrim yok hocam.Daha önce newegg den alışveriş yapmadım,konuda alanlar varsa sorabilirsiniz.Konu açan arkadaş gümrükte çalışıyorum demişti,bu konu hakkında bilgisi varsa sorabilirsiniz.Teşekkür ediyorum.
Türkiye den alıma kıyasla 2k cebinde kalır en az.Hocam gümrük ücreti çıkar ona 2000-3000 lira.
Bekleyelim bakalım arkadaş bilgilendirirse çok iyi olur.Hiç fikrim yok hocam.Daha önce newegg den alışveriş yapmadım,konuda alanlar varsa sorabilirsiniz.Konu açan arkadaş gümrükte çalışıyorum demişti,bu konu hakkında bilgisi varsa sorabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye den alıma kıyasla 2k cebinde kalır en az.
taşımacılık ve gümrük farklı konular da alırken sitede yazıyo ne kadar süreceğiTeşekkür ediyorum.
dostum ürünün vergilerini ödeyerek alıyosun o yüzden vergi çıkacak ama newegg karşılayacakHocam gümrük ücreti çıkar ona 2000-3000 lira.
(5-7 Business Days) 1 haftada elimde mi yoksa kargo mu acabataşımacılık ve gümrük farklı konular da alırken sitede yazıyo ne kadar süreceği
dostum ürünün vergilerini ödeyerek alıyosun o yüzden vergi çıkacak ama newegg karşılayacak
aynen öyledir, büyük ihtimalle bu hafta değil bi sonraki hafta gelir 7 iş günü diyokonuyu saptırmak istemiyorum ama 3090ti efsane fiyat yine
₺26,675
![]()
EVGA GeForce RTX 3090 Ti FTW3 BLACK GAMING, 24G-P5-4981-KR, 24GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate, Includes eLeash - Newegg.com
Buy EVGA GeForce RTX 3090 Ti FTW3 BLACK GAMING, 24G-P5-4981-KR, 24GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate, Includes eLeash with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
(5-7 Business Days) 1 haftada elimde mi yoksa kargo mu acaba
ben 3090ti de alacağım sanırım dayanamıyorum ne yaptın kardeş bana zehirli ok bu resmenaynen öyledir, büyük ihtimalle bu hafta değil bi sonraki hafta gelir 7 iş günü diyo
valla keske param olsa ben de alırım bana mail atmış evga labor day'e özel indirim diyeben 3090ti de alacağım sanırım dayanamıyorum ne yaptın kardeş bana zehirli ok bu resmen
hayırlı olsunben 3090ti de alacağım sanırım dayanamıyorum ne yaptın kardeş bana zehirli ok bu resmen
allahım sana geliyorum biri beni durdursun
Alıntıyı görüntüle
ben yeni seriyi bekliycem yakonuyu saptırmak istemiyorum ama 3090ti efsane fiyat yine
₺26,675
![]()
EVGA GeForce RTX 3090 Ti FTW3 BLACK GAMING, 24G-P5-4981-KR, 24GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate, Includes eLeash - Newegg.com
Buy EVGA GeForce RTX 3090 Ti FTW3 BLACK GAMING, 24G-P5-4981-KR, 24GB GDDR6X, iCX3 Technology, ARGB LED, Metal Backplate, Includes eLeash with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
(5-7 Business Days) 1 haftada elimde mi yoksa kargo mu acaba
teşekkür ederim. 3060 ve 3060ti de indirim göremedim amavalla keske param olsa ben de alırım bana mail atmış evga labor day'e özel indirim diye Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun
valla bu fiyat efsoben yeni seriyi bekliycem ya
ani mining için falan mı alıyorsun ne yapıyorsunteşekkür ederim. 3060 ve 3060ti de indirim göremedim ama
valla bu fiyat efso
eth btc fiyatını da göz önüne alırsak bence iyi