🔥İndirim EVGA GeForce RTX 3080 Ti XC3- ₺19,321 Newegg

Ağlamıyor mu Reddite bir uğra istersen onlarda isyanlarda Türkiye ye özgü değil dünya genelinde enflasyon var :D
Japonya’da rekor kırmış evet bugün gördüm haberi.
%8 olmuş.
Bizde kaç? Resmî veriler bile 10 katı diyor. Resim olmayan piyasalar ise %170 lerden bahsediyor.
Neyse ekonomi benim işim değil
BEN EKONOMİSTİM diyemem.

Pizzacı teşkilatı gibi mi :D
1663792450475.png

4000 serisini neweggden alacağız o zaman belli oldu :)

Ben de kart aldım da dolar keşke düşse zarara girsem de koymaz yeter ki ekonomi düzelsin.
Konu dikkatimi çekti o yüzden yazıyorum, 2 yıl içerisinde sayısı belki 3 haneli rakamları geçecek kadar kart aldım yurt dışından, eski usülde newegg amazon 1500 euro üzerinde çoğu ürünüm gümrük vergisi ödendiği halde gümrükte takılıp ya iade ettim yada ekstra masraf çıkardılar müşavirlik antrepo vs vs ödeyerek teslim aldım bu konu hakkında tecrübeli olduğunuza eminmisiniz yada gümrük müşavirlikleri bizi yiyor :)

Konu dikkatimi çekti o yüzden yazıyorum, 2 yıl içerisinde sayısı belki 3 haneli rakamları geçecek kadar kart aldım yurt dışından, eski usülde newegg amazon 1500 euro üzerinde çoğu ürünüm gümrük vergisi ödendiği halde gümrükte takılıp ya iade ettim yada ekstra masraf çıkardılar müşavirlik antrepo vs vs ödeyerek teslim aldım bu konu hakkında tecrübeli olduğunuza eminmisiniz yada gümrük müşavirlikleri bizi yiyor :)
Yok dayı ben bilmiyom sen en iyisi bilen birine sor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri