Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Bu sitenin olayı nedir ne kadar güvenilir Türkiye desteği var mı sorun halinde Türkiye tarafında kim ilgileniyor
Güzel düşüncen için teşekkür ederim. Ama ben alıştım artık çokta sorun etmiyorum.İnsanların para kazanması neden zoruna gidiyor abicim, bu kadar bencil olma, insanlar bu ekonomide yeni iş kolu bulup evlerine para götürdü, baban yapsa böyle konuşmazdın. Acımayınmış... Birine acınacaksa bu sığ düşüncenden ötürü o sen olurdun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha düşüğe ya da yükseğe satar seni bağlamıyor.
yorumları bir oku istersenAğlamıyor mu Reddite bir uğra istersen onlarda isyanlarda Türkiye ye özgü değil dünya genelinde enflasyon var![]()
Karalamaktan sorumlu olanlar burada önceki sayfalarda dolu.Bu sitenin olayı nedir ne kadar güvenilir Türkiye desteği var mı sorun halinde Türkiye tarafında kim ilgileniyor
Girmekten üşendiysen ben atayım bir taneYurtdışında kimse senin gibi ağlamıyor acaba bunun nedeni %18 kdv + %20 ticaret vergisi olabilir mi? Eth tabii ki de etkiliyor ama yurtdışında 1 etkiliyorsa burada 30 etkiliyor.
Anladım birkaç ürüne baktım ama nadiren uygun fiyatlı parçalar var atıyorum i7 12700k 9730tl orada tr de 9250 ama bu kart için ortalama 2500tl lik bir indirim varKaralamaktan sorumlu olanlar burada önceki sayfalarda dolu.
Destek konusunda canlı chat mevcut birebir ilgilenip anında ilgileniyorlar,üst bir konu ise ticket açıp dönüş yapıyorlar.
etiket atarsan çok sevinirim.Anladım birkaç ürüne baktım ama nadiren uygun fiyatlı parçalar var atıyorum i7 12700k 9730tl orada tr de 9250 ama bu kart için ortalama 2500tl lik bir indirim var
Ben bu siteyi bilmiyorum kral ya öyle İndirim var diyince baktım yoksa bakmıyorum öyleetiket atarsan çok sevinirim.bende bakınıyorum arada denk gelirsek artık
Sipariş no falan alayı gözüküyor burisni kendime alayım hemenSenin için bir tane daha aldım
Al kank diğer sayfalarda msi filan da var sana ne lazımSipariş no falan alayı gözüküyor burisni kendime alayım hemen
İndirim olunca mail geliyor veya markalar bazı ürünlerini indirime alınca mantıklı oluyor yoksa giripte alışveriş yapılacak yer değilBen bu siteyi bilmiyorum kral ya öyle İndirim var diyince baktım yoksa bakmıyorum öyle
Olabilir ben hiç almadım bilmiyorum PC ye de gerek yok gerçi kullanmıyorum kafam rahatAl kank diğer sayfalarda msi filan da var sana ne lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirim olunca mail geliyor veya markalar bazı ürünlerini indirime alınca mantıklı oluyor yoksa giripte alışveriş yapılacak yer değil
Bu beni üzer. Gönlünce olsun kank.Olabilir ben hiç almadım bilmiyorum PC ye de gerek yok gerçi kullanmıyorum kafam rahat![]()
Ekran kartı lobisi yeenimYurtdışında kimse senin gibi ağlamıyor acaba bunun nedeni %18 kdv + %20 ticaret vergisi olabilir mi? Eth tabii ki de etkiliyor ama yurtdışında 1 etkiliyorsa burada 30 etkiliyor.
Üzmesin knkam alırdım da almadım bilinçli olarak cansın sen var ol üzülmeBu beni üzer. Gönlünce olsun kank.![]()