Ekran kartının fiyatı normal olarak 9000 gibi bişey sanırım ben hazır olarak alıcam VatandanFiyat ne?
O ekran kartı 9000 etmez. Kasa fiyatı neEkran kartının fiyatı normal olarak 9000 gibi bişey sanırım ben hazır olarak alıcam Vatandan
Evga asusla birlikte nvidianın en iyi kart üreticisi o konuda sıkıntınız olmaz. 2060 kronik ısınma sorunlu bir kart 80 dereceleri rahat geçebiliyor. Performans olarak 3050'yle 6600 arası bir yerde duruma göre alınabilir. Fiyat ne?Hazır sistemde alıcam Vatandan
Kasa fiyatı 14452 TLO ekran kartı 9000 etmez. Kasa fiyatı ne
OhaKasa fiyatı 14452 TL
Değmez. Linki var mı? 15e bunu al.Kasa fiyatı 14452 TL
Bkle 2dk atim link bana kalırsa internetten getitircemde annem gil izin vermiyoDeğmez. Linki var mı? 15e bunu al.
![]()
SouthPaws 7600 | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | XFX RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
istanbulda yaşıyorsanız İncehesapın mağazasına gidip alın. 2060'a o para verilmez.Bkle 2dk atim link bana kalırsa internetten getitircemde annem gil izin vermiyo
Bu linkBkle 2dk atim link bana kalırsa internetten getitircemde annem gil izin vermiyo
Knk Hatay da yaşıyoruz link paylaşamadım yeni katıldım buraya Yani alınamaz diyosun demiistanbulda yaşıyorsanız İncehesapın mağazasına gidip alın. 2060'a o para verilmez.
Alınmaz tabiBu link
Knk Hatay da yaşıyoruz link paylaşamadım yeni katıldım buraya Yani alınamaz diyosun demi