Hocam düşecek düşecek ama ne zaman? Şuan Türkiyede en ucuz 7k civarı satılırken hatta stokta yokken 5.5k iyi fiyat. Haaa dersenki 1 ay sonra 5k lara düşecek o zamanda yine diğer ucuz alternatifleride incelemek gerekir. Türkiyede 5k ya düştüğünde acaba başka yerlerde kaça düşecek?Garantisiz ürün almayın! bu fiyatlara tr de düşecek...
RTX 3050 Hemen Almayın !
RTX 3050 kartlar ülkemizde yaklaşık 7 bin liraya satışa çıktı. Size önerim hemen almayın, mutlaka fiyatlar düşecektir. Örnek 6500xt. 6500xt 6 binlere kadar çıktı, oyuncular tarafından rağbet görmeyince kademe kademe düştü. En son 4500 dü. biraz daha düşer tahminim. Piyasayı oyuncular belirler...forum.donanimarsivi.com
En ucuz 6300'e tebilon'da Zotac versiyonu satıldı.Hocam düşecek düşecek ama ne zaman? Şuan Türkiyede en ucuz 7k civarı satılırken hatta stokta yokken 5.5k iyi fiyat. Haaa dersenki 1 ay sonra 5k lara düşecek o zamanda yine diğer ucuz alternatifleride incelemek gerekir. Türkiyede 5k ya düştüğünde acaba başka yerlerde kaça düşecek?
Site güvenilir mi bilmiyorum diye almadım 5dk boyunca bekledim boş alsam alırdım. Meğer güvenilirmiş üzdüEn ucuz 6300'e tebilon'da Zotac versiyonu satıldı.
Şimdi ki fiyatı 7653 TL den koyulmuş Tebilon da. Kaçırdık.Anlık satılabilir. İnsanların %95 inin bilmediği yada güvenemediği yerlerdede satışa çıkabilir. Bu geneli değiştirmez.
Her şeye inanırdım ama Vatan'ın başından beri 4489TL'ye satmayacağına inanmıyordum. Adamlar senelerce pahalı satıyor. Ara sıra ucuz olan ürünler oluyor.Aynen malesefki Türkiyede önce ucuza 5 tane satıyorlar sonra fiyatı yükseltiyorlar. Güya Vatan Bilgisayarda 4.900 TL den satacakdı.