Bu stoklar sınırlı sayıda giriliyor ve hemen tükeniyor. Konu açıp cevap gelene kadar stok tükenir. Bu yüzden alan arkadaş aldıktan sonra konu açmış. Bir de alınır mı alınmaz mı dememiş. Sadece bu fiyat iyi mi yazmış. Yani kendi kendine saçma şeyler çıkarıyorsun.Ya arkadaş almadan önce açın sorun sonra ne yaparsanız yapın aldıktan sonra eprisi kalmıyor biz kötü desek geri mi iade edeceksin? Bunlar almadan önce sorulacak sorular. Ne değişik garip insanlarsınız ya. Almadan önce değil aldıktan sonra soruyorsunuz
H.oAldık bakalım G.O. mu yoksa H.O. mu? Fikirleri alalım.
Alıntıyı görüntüle
Sürekli görüntü kirliliği oluşturup tartışma çıkarıyorsun. Rapor mu edelim seni bunu mu istiyorsun üstüne agrasif bir dilde cevap veriyorsun.İşine bak sanane.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya arkadaş almadan önce açın sorun sonra ne yaparsanız yapın aldıktan sonra eprisi kalmıyor biz kötü desek geri mi iade edeceksin? Bunlar almadan önce sorulacak sorular. Ne değişik garip insanlarsınız ya. Almadan önce değil aldıktan sonra soruyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profesor Dumbledore?
1-Evet dostum, çoğunluk kötü diyorsa iptal ederim, neden göz göre göre kendimi sıkıntıya sokayımki.Ya arkadaş almadan önce açın sorun sonra ne yaparsanız yapın aldıktan sonra eprisi kalmıyor biz kötü desek geri mi iade edeceksin? Bunlar almadan önce sorulacak sorular. Ne değişik garip insanlarsınız ya. Almadan önce değil aldıktan sonra soruyorsunuz
Daha önce hiç yurt dışı evga bir ürünü garantiye gönderdiniz mi , gönderdiyseniz süreç nasıl işliyor?Bugün bankadan iade gerçekleşmiş fakat 80TL eksik iade etmişler. Maliyet 5675TL
Okuduklarınız doğrudur. Kargo masraflarını kullanıcılar ödüyor.Daha önce hiç yurt dışı evga bir ürünü garantiye gönderdiniz mi , gönderdiyseniz süreç nasıl işliyor?
Başkaları çünkü yurt dışından alınmış evga bir kart'ın garantiye gönderilirken yurtdışına gönderildiğini , kargo ücretini bizim ödediğimizi ve ürün geri gelirken yine vergi ücreti ödenebileceğine dair kendi süreçlerini paylaşmışlar.
Eğer durum böyleyse bana çok mantıklı gelmedi evga garantisi, ben de ona göre özellikle evga tercih edeceğim çünkü.
Vergi mi ödüyoruz?Okuduklarınız doğrudur. Kargo masraflarını kullanıcılar ödüyor.
Hocam newegg guvenilir mi?Kartın keyfini cikart güzel fiyat
hocam TR deki yere gondermicez mi?Yok arızalanırsa garantiye gönderirken kargo ödüyoruz.