Neler Yeni

Evga RTX 3050 / 5595 TL

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hayırlı olsun. Piyasaya göre gayet güzel bir fiyat denebilir.

wake up to reality

80+ Silver
Ya arkadaş almadan önce açın sorun sonra ne yaparsanız yapın aldıktan sonra eprisi kalmıyor biz kötü desek geri mi iade edeceksin? Bunlar almadan önce sorulacak sorular. Ne değişik garip insanlarsınız ya. Almadan önce değil aldıktan sonra soruyorsunuz :D
Bu stoklar sınırlı sayıda giriliyor ve hemen tükeniyor. Konu açıp cevap gelene kadar stok tükenir. Bu yüzden alan arkadaş aldıktan sonra konu açmış. Bir de alınır mı alınmaz mı dememiş. Sadece bu fiyat iyi mi yazmış. Yani kendi kendine saçma şeyler çıkarıyorsun.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,136
İsim
Oğuz Oğuz
Hayırlı olsun

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,278
İsim
Diyarhan
İşine bak sanane.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya arkadaş almadan önce açın sorun sonra ne yaparsanız yapın aldıktan sonra eprisi kalmıyor biz kötü desek geri mi iade edeceksin? Bunlar almadan önce sorulacak sorular. Ne değişik garip insanlarsınız ya. Almadan önce değil aldıktan sonra soruyorsunuz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profesor Dumbledore?
Sürekli görüntü kirliliği oluşturup tartışma çıkarıyorsun. Rapor mu edelim seni bunu mu istiyorsun üstüne agrasif bir dilde cevap veriyorsun.

İceWolf

80+ Silver
1-Evet dostum, çoğunluk kötü diyorsa iptal ederim, neden göz göre göre kendimi sıkıntıya sokayımki.
2-Farkındalık oluşur. Belki ürün iyiyse ve bir arkadaşta faydalanabilirse güzel olur.
3-Arkadaşların tecrübe ve bilgilerinine önem veririm.
4-Konu açtığımda yorumları bekleyelim dersek 1-2 saat vakit geçiyor. O süredede stok bitiyor zaten.
5-Ürünü alıp konuyu açarsakta, yorumlar kötüysede 2 saat sonra bir tıkla iptal edip geçebilirim.

İceWolf

80+ Silver
Son düzenleme:

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Bugün bankadan iade gerçekleşmiş fakat 80TL eksik iade etmişler. Maliyet 5675TL
Daha önce hiç yurt dışı evga bir ürünü garantiye gönderdiniz mi , gönderdiyseniz süreç nasıl işliyor?
Başkaları çünkü yurt dışından alınmış evga bir kart'ın garantiye gönderilirken yurtdışına gönderildiğini , kargo ücretini bizim ödediğimizi ve ürün geri gelirken yine vergi ücreti ödenebileceğine dair kendi süreçlerini paylaşmışlar.
Eğer durum böyleyse bana çok mantıklı gelmedi evga garantisi, ben de ona göre özellikle evga tercih edeceğim çünkü.

İceWolf

80+ Silver
Daha önce hiç yurt dışı evga bir ürünü garantiye gönderdiniz mi , gönderdiyseniz süreç nasıl işliyor?
Başkaları çünkü yurt dışından alınmış evga bir kart'ın garantiye gönderilirken yurtdışına gönderildiğini , kargo ücretini bizim ödediğimizi ve ürün geri gelirken yine vergi ücreti ödenebileceğine dair kendi süreçlerini paylaşmışlar.
Eğer durum böyleyse bana çok mantıklı gelmedi evga garantisi, ben de ona göre özellikle evga tercih edeceğim çünkü.
Okuduklarınız doğrudur. Kargo masraflarını kullanıcılar ödüyor.

İceWolf

80+ Silver
Top Bottom