wake up to reality
80+ Silver
Zotac satayım o zaman.Evgadan şaşma.
Zotac satayım o zaman.Evgadan şaşma.
Konu açıp milletin fikrini alana kadar ürün bitiyor zaten o nasıl olacak? Alan arkadaş iptal edebilir çok düşünme bu konularda olur mu?Bir şeyi aldıktan sonra konu açmayın arkadaş kanser ediyorsunuz artık ya. Ben şimdi alınmaz desem iade mi edeceksin?
Tamam kardeş emredersin, fikir danışılmasın, bilgi sorulmasın, bilgilendirme yapılmasın, doğru/yanlış öğrenilmesin, piyasadaki gelişmeler aktarılmasın vs. Abdullahta dükkanı kapatıp minecraft serverine çevirsin buraları. Yeterki sen rahatsız olma.Bir şeyi aldıktan sonra konu açmayın arkadaş kanser ediyorsunuz artık ya. Ben şimdi alınmaz desem iade mi edeceksin?
yurtdışından birisi alıp gelse daha mı uyguna gelirNevegg Amerika sitesi. Vergisi dahil o fiyat. Genelde 10-15 güne geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen. Vergi+kargo. En sonundada banka komisyon ekliyor.
tabii ki ama 300 lira falan farkediyor bu üründe. Çünkü ABD deki vergilerini düşüp Türkiyenin gümrük vergisini ekliyorlar. ABD içindeki vergisi 600tl ise Türkiyeye girişteki gümrük vergisi 900TL tutuyor. Adamlar 600 ü siliyor, 900 ekliyor. Yani ABD den almakla sitesinden alıp göndertmek arasında bana farkı bu ürün için 300tl gibi bişey.yurtdışından birisi alıp gelse daha mı uyguna gelir
Backplate olan Zotac 200TL daha ucuz.Backplate önemli bi nebze. Şuan kullandığım kartta yok. Zamanında alırken dikkat etmemiştim bile. Ağırlığından kart çok eğiliyodu. Kasadan karta kiriş attım bi çubuktan sıkıntıaız kullanıyom yıllardır. O kadarda elzem değil bence yani fiyat farkına değmez diye düşünüyorum