Neler Yeni

Evga RTX 3050 / 5595 TL

babapro21

80+ Bronze
Ben 6 aydır başka bir forumda stok takibi yapıyordum buda oraya düştü öyle aldım yani.
Hocam geldimi ürün bende görmüştüm fakat sıkıntılı olabilir gümrükte falan takılır diye almadım.
Size ürün geldimi teşekkürler.
Ve hocam satici sadece newegg deilmi yani ahmet veya mehmet değilmi Hocam sıkıntı cikarmasinlar sonra...
Teşekkürler...

İceWolf

80+ Silver
Donanımhaber yani
İsim vermek yanlış olur. Kusura bakma başkasının reklamını yapıyor gibi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam geldimi ürün bende görmüştüm fakat sıkıntılı olabilir gümrükte falan takılır diye almadım.
Size ürün geldimi teşekkürler.
Ve hocam satici sadece newegg deilmi yani ahmet veya mehmet değilmi Hocam sıkıntı cikarmasinlar sonra...
Teşekkürler...
Newegg den ilk alışım. Daha önce hep amazon lardan aldım. Gümrükte takılmaz neden takılsın. Zaten vergisi dahil ögüyoruz.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Firmalarda 9k üstünde çıkarsa rahat 8-8.5k sı var. Firma Evga olduğu için zaten 3 yıl garantisi var. Yani firmalar kaça çıkarırsa 1-1.5k altına gider.
Hocam yurtdışı ürünü olduğu için garantisiz olmuyor muydu ben mi yanlış biliyorum acaba

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

babapro21

80+ Bronze
Hocam yurtdışı ürünü olduğu için garantisiz olmuyor muydu ben mi yanlış biliyorum acaba
Hocam evga ve powercolor markaları opper oldukları için.
Glovql garantileri var.
Mesela sen bu üstteki iki markadan birini yurtdışından getirirsen 2-3 yil garantisi oluyor.
Fakat yurtdışından farklı bir marka getirisen Amazon yurtdışı (satıcının amazon olması şartıyla) veya newegg sana 1 ay içinde iade hakki veriyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hocam evga ve powercolor markaları opper oldukları için.
Glovql garantileri var.
Mesela sen bu üstteki iki markadan birini yurtdışından getirirsen 2-3 yil garantisi oluyor.
Fakat yurtdışından farklı bir marka getirisen Amazon yurtdışı (satıcının amazon olması şartıyla) veya newegg sana 1 ay içinde iade hakki veriyor.
Global garanti olunca Türkiye'deki servisleri ilgileniyordur o halde doğru mu? Öyleyse neweggden de kovalamak lazım evga ve zotacları

İceWolf

80+ Silver
Global garanti olunca Türkiye'deki servisleri ilgileniyordur o halde doğru mu? Öyleyse neweggden de kovalamak lazım evga ve zotacları
Bunun garantisi nasıl oluyor hocam
Evga sitesinden ürünü kaydediyorsun ve nerden almış olursan ol sana 3 sene garanti veriyor. Hatta ücretle ürünün garantisini 5 veya 7 yıla çıkarabiliyorsun.

Kartın keyfini cikart güzel fiyat 👍
Eyvallah reis. Ama senin paylaştığın indirimler yanında devede kulak kalır. :)

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Evga sitesinden ürünü kaydediyorsun ve nerden almış olursan ol sana 3 sene garanti veriyor. Hatta ücretle ürünün garantisini 5 veya 7 yıla çıkarabiliyorsun.
Hmm ne güzel sorun olduğunda trde yaptırabiliyorsun demek.Valla 6k olsa bile çok iyi fiyat.Hayırlı olsun.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz

İceWolf

80+ Silver
Hmm ne güzel sorun olduğunda trde yaptırabiliyorsun demek.Valla 6k olsa bile çok iyi fiyat.Hayırlı olsun.
Bankayla konuştum o 239TL mide geri alacağım inşallah. 5595 TL ye gelecek banada. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,216
Üyeler
163,127
Son üye
Thwror
Top Bottom