wake up to reality
80+ Silver
Bu kart sıfır olarak sarı sitede kaçtan satılır?
Burada komisyon diye bir şey yok zaten TL ödüyorsunuz. Bankaniza buranın ssni alıp gönderip paranizi talep edin muhtemelen verirler.Bak bu aldığımın detayı bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bankan komisyon almadımı. Bende 5595 ödedim ama banka komisyonuyla 5830 oldu.
link atabilir misin takip edelimAmazon jp de 3800tlye fln var ama şuan stok yok her an gelebilir
Zotac versiyonunda garanti var mı? Hem evga hem zotac aldım ama hangisi kullansam hangisi satsam bilemedim. Zotac garantisiz evga garantiliyse evgayı kullanacağım.Firmalarda 9k üstünde çıkarsa rahat 8-8.5k sı var. Firma Evga olduğu için zaten 3 yıl garantisi var. Yani firmalar kaça çıkarırsa 1-1.5k altına gider.
Zotac hakkında bilginiz var mı?Evganın 3 yıl kendi garantisi var.
Nasıl yakalıyorsunuz bu kartları ya newegg 7/24 F5 mi atıyosunuzEyvallah kardeşim. Gelince Rx6600 ile f/p yarışına girecekler. Malum aralarında 2,5k fark var, acaba o farktan fazlasını verebilecekmi. Bakalım hangisi en f/p ise o kalacak, diğeriyle vedalaşacağız.
Bana da söyleeeeHayır alakası yok
Donanımhaber yaniBen 6 aydır başka bir forumda stok takibi yapıyordum buda oraya düştü öyle aldım yani.